Nasdaq pievieno Admiral Markets AS savam Baltijas obligāciju sarakstam

Janvāris 12, 2018 14:36

Sveicināti!

Nasdaq (NDAQ) paziņojis, ka 2018. gada 11. janvārī Admiral Markets AS emitētās obigācijas tiek pievienotas Nasdaq Tallinn biržas Nasdaq Baltijas valstu obligāciju sarakstam (Baltic Bond List).

"Admiral Markets AS no Igaunijas kompānijas kļuvusi par globālu tiešsaistes vietni un man ir priekš redzēt, ka kompānija savai izaugsmei izmanto akciju tirgu", norāda Nasdaq Tallinn CEO Karels Otss (Kaarel Ots). "Tāpat, prieks redzēt, ka kompānijas, kļūstot publiskas, stabili palielina savu piedāvājumu privātajiem investoriem. Admiral Markets AS, emitējot obligācijas ar nominālvērtību 100 eiro, ir lielisks piemērs".

Šī iekļaušana sarakstā seko Admiral Markets AS publiskajam obligāciju piedāvājumam Baltijas valstīs par kopējo summu €1,826,800. Obligācijas nominālvērtība ir €100, savukārt procentu likme - 8% gadā un tiek izmaksātas vienu reizi pusgadā. Obligāciju atmaksas datums ir 2027. gada 28. decembris, kad emitentam visas obligācijas būtu jāatmaksā.

"Kompānijai, strādājot finanšu sektorā, jābūt vairākiem kapitāla palielināšanas avotiem. Dalība akciju tirgū padara mūsu kompāniju caurspīdīgāku, kā arī uzlabo mūsu stāvokli investoru acīs", uzskata Admiral Markets AS valdes loceklis Sergejs Bogaķenkovs (Sergei Bogatenkov). "Tirgus mums šobrīd piedāvā saistošas procentu likmes un likviditāti. Mēs vēlamies pārliecināties, ka šī iespēja tiek izmantota. Iegūtos līdzekļus izmantosim, lai stiprinātu savas pozīcijas tirgos, kuros jau darbojamies, paplašinātu klientu bāzi, palielinātu klientu aktīvus, un, iespējams, kļūtu par vienu no 10 vadošajām kompānijām šajā sektorā".

Detalizētāka informācija par obligāciju emitēšanu atrodama admiralmarketsgroup.com/bonds/.

Piezīme: Šīs ziņas ir tikai informatīvas un nav uzskatāmas par investīciju ieteikumu.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.