Novecojušu instrumentu pozīciju aizvēršana – 2017. gada 1. decembris

Novembris 13, 2017 13:20

Sveicināti!

Šis ziņojums attiecas uz klientiem ar kādreizējiem Admiral.Pro kontiem uz Admiral.Live (AdmiralMarkets-Live) serveriem.

Pēc Admiral.Pro kontu pārveides par Trade.MT4 kontiem, kas tika pabeigta 2017. gada 21. septembrī, Jūs iegūstat piekļuvi visam tirdzniecības instrumentu klāstam ar standarta simboliem (piemēram EURUSD). Tikmēr novecojušie instrumenti – ar "-Pro" saīsinājumu (piemēram EURUSD-Pro), ir pārslēgti "tikai slēgšanas" režīmā.

Tā kā šī pāriešana uz standarta Trade.MT4 instrumentiem notiek pakāpeniski, vēlamies noteikt zināmu datumu, kad atlikusī daļa atvērto orderu instrumentos ar saīsinājumu "-Pro" tiks slēgta, un mēs produktivitātes optimizācijas nolūkos varēsim dzēst šos simbolus.

Pievērsiet uzmanību, ka pozīcijas novecojušajos instrumentos ar "-Pro" saīsinājumu (piemēram, EURUSD-Pro, [DAX] -Pro u.t.t.) tiks slēgtas tehniskās apkopes ietvaros 2017. gada 1. decembrī par pēdējo pieejamo cenu. Tāpat šajā laikā tiks atcelti jebkuri saglabājušies atliktie orderi šajos instrumentos.

Ja neredzat Trade.MT4 standarta instrumentus savā tirdzniecības terminālī, uzklikšķiniet ar peles labo taustiņu uz "Tirgus apskats" un izvēlieties "Parādīt visus simbolus".

Ja Jums rodas kādi jautājumi attiecībā uz šo ziņu vai uz jebkuru citu mūsu pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu atbalsta dienestu.

Meklējat jaunas tirdzniecības idejas?

Esam gandarīti piedāvāt Jums "dienas darījumu" – mūsu ikdienas vebināru sēriju: ikdienas tirdzniecības idejas. Šajā sērijā ikdienu Jūs atradīsiet detalizētu konkrēta instrumenta apskatu. Ja Jūs meklējat svaigas tirdzniecības idejas, Jūs tās jau esat atradis! Pievienojieties mums tūlīt pat, vai skatieties ierakstus mūsu YouTube kanālā. Gaidām Jūs!

Ar cieņu

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.