Pakalpojumi tiks nodrošināti pilnā apmērā, neskatoties uz koronavīrusa, jeb covid-19 izplatību pasaulē!

Marts 12, 2020 16:05

Uzmanību!

Ņemot vērā, ka bažas par koronavīrusu un tā izplatību joprojām pastāv, mēs vēlamies apliecināt, ka Admiral Markets veic visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu mūsu pakalpojumu pieejamību un nepārtrauktību.

Admiral Markets strādā pēc iepriekš izstrādāta plāna, lai nodrošinātu mūsu darba nepārtrauktību. Tas nozīmē, ka vajadzības gadījumā Admiral Markets darbinieki var strādāt attālināti, nodrošinot visus esošos pakalpojumus klientiem.

Admiral Markets turpina sekot līdzi notikumu attīstībai visās Admiral Markets pārstāvniecības valstīs un ievēro valdību norādījumus, ar mērķi - būt gataviem jebkāda veida situācijas turpmākai attīstībai.

Ņemot vērā, ka tiešsaistes brokeri atsevišķos reģionos piedzīvoja tehniskus sarežģījumus dēļ augstās volatilitātes tirgū, kā rezultātā, klientiem nebija iespējas atvērt tirdzniecības darījumus - tikmēr mums ir prieks, ka tirdzniecība Admiral Markets tirdzniecības programmās bija pieejama visu krīzes periodu - priekšrocība, kuru ieguva ikviens, tirgojot ar 2019. un arī 2020. gada "labāko brokeri"

Līdz šim mēs neesam novērojuši traucējumus, kas varētu ietekmēt pakalpojumu nodrošināšanu - vēl vairāk, mēs esam veikuši priekšdarbus, lai sagatavotos turpmākai situācijas attīstībai. Situācijā, ja kāds no tirgiem ieviestu kādus tirdzniecību ierobežojošus pasākumusm, šie ierobežojumi būs attiecināmi arī uz CFD produktiem un tirdzniecība ar tiem nebūs iespējama.

Kamēr daudziem treideriem un investoriem cenu svārstības rada pamatīgas bažas, ar Admiral Markets Jums ir iespēja nopelnīt gan pie augoša, gan krītoša tirgus - attiecīgi pērkot vai pārdodot izvēlēto instrumentu. Turklāt, ņemot vērā, ka tirdzniecība tiek nodrošināta tiešsaistē, mūsu tirdzniecības sistēma ļauj Jums izmantot visas tirgus sniegtās iespējas, neskatoties pat uz ierobežojumiem.

Ja Jums ir radušies kādi jautājumi par koronavīrusu un tā potenciālo ietekmi uz Jūsu investīciju un tirdzniecības aktivitātēm, sazinieties ar savu konta menidžeri.

Ar cieņu,

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.