Ieguldi Palantir Technologies Inc un Asana Inc ar Admiral Markets!

Oktobris 01, 2020 13:41

Trešdien, 2020. gada 30. septembrī Palantir Technologies Inc un Asana Inc nāca klajā ar savu Tiešo publisko piedāvājumu (DPO) investoriem, sniedzot iespēju iegādāties uzņēmuma akcijas.

Lūk, daži fakti par uzņēmumu:

Palantir Technologies Inc. ir uzņēmums, kas izstrādā programmatūru, lai analizētu liela apjoma informāciju un datus. Uzņēmums piedāvā analītikas risinājumus dažāda veida datiem tajā skaitā strukturētajiem, nestrukturētajiem, relāciju, laicīgajiem un pat ģeotelpiskajiem. Uzņēmums darbojas starptautiski un savus datu analītikas risinājumus piedāvā klientiem visā pasaulē.

Savukārt Asana, Inc. ir uzņēmums, kas klientiem piedāvā projektu vadības programmatūras platformu. Uzņēmums ir izstrādājis tīmekļa lietojumprogrammu, kas ļauj lietotājiem ērtā veidā saņemt, plānot, organizēt un nodot dažāda veida uzdevumus projektu vadības platformā. Arī šis uzņēmums strādā globāli, piedāvājot savus projektu vadības risinājumus klientiem visos kontinentos.

Mēs, kā Admiral Markets vēlamies informēt, ka turpmāk šo divu uzņēmumu - Palantir (PLTR, NYSE) un Asana (ASAN, NYSE) reālās akcijas būs pieejamas ieguldījumiem Invest.MT5 kontā.

Admira Markets Invest.MT5 konta īpašniekiem ir piekļuve tūkstošiem uzņēmumu akciju un birža tirgotajiem fondiem (ETF), no pasaules 15 lielākajām biržām.

Kāpēc izvēlēties Invest.MT5 ieguldījumu kontu?

  • ieguldījumi akcijās no 0.02 USD un minimāla transakcija maksa - tikai 1 USD visām ASV akcijam;
  • saņem reāllaika tirgus datus bez aizkaves vai papildus maksas;
  • izveido pasīvo ienākumu portfeli, saņemot dividendes no ieguldījumiem akcijās vai ETF fondu daļās;
  • iespēja ieguldīt pasaules lielākajos indeksos un dažādos sektoros ar ETF;
  • tirdzniecība MetaTrader 5 tirdzniecības programmā.

Lai izveidotu Invest.MT5 kontu, vienkārši dodies uz savu Treidera kabinetu vai noklikšķini uz zemāk redzamā banera.

Atruna: Sniegtie dati satur papildu informāciju attiecībā uz analīzi, prognozēm vai citiem datiem vai informāciju (turpmāk "analīzi"), kas publiskota Admiral Markets mājaslapā. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, lūdzu, ņemiet vērā, ka:

  1. Analītika publicēta tikai informatīviem mērķiem un nav uzskatāma par personīgu piedāvājumu, ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot kādu no finanšu instrumentiem.
  2. Jebkuru investīciju lēmumu klients veic pats. Admiral Markets nav uzskatāms par atbildīgu jebkuru zaudējumu gadījumā, neskatoties uz to, vai lēmums ir vai nav balstīts uz analītiku.
  3. Jebkuru šādu analītiku sagatavo neatkarīgs analītiķis (turpmāk "Autors"), balstoties uz personīgo viedokli.
  4. Lai nodrošinātu klienta interešu aizstāvību, Admiral Markets apstiprinājusi attiecīgas iekšējās procedūras, lai novērstu un pārvaldītu interešu konfliktus.
  5. Lai nodrošinātu analītikas avotu uzticamību, tiek izmantoti visi iespējamie saprātīgie līdzekļi, lai nodrošinātu, ka visi analītikas avoti ir uzticami un visa informācija ir pilnīga, Admiral Markets negarantē šādas analītikas pareizību vai pilnību. Jebkuri minētie skaitļi, saistīti ar pagātnes rezultātiem, un nav attiecināmi uz nākotnes rezultātiem.
  6. Analītikas rezultāti nav uztverami kā garantija no Admiral Markets puses, ka klientam būtu jāgūst peļņa no šīm stratēģijām vai ar tām saistītie zaudējumi būtu ierobežoti.
  7. Jebkurš vēsturisks sniegums, kas norādīts šajā publikācijā, nav uzskatāms kā garantija no Admiral Markets puses jebkādam nākotnes cenu kustībām tirgū. Finanšu instrumenta vērtība var gan pieaugt, gan sarukt un šīs vērtības saglabāšana netiek garantēta.
  8. Analītikā iekļautās prognozes var tikt pakļautas papildus maksai, nodokļiem vai citām izmaksām, atkarībā no publikācijas. Admiral Markets sniegto pakalpojumu izcenojumi ir publiski pieejami Admiral Markets mājaslapā.

Finanšu instrumenti, kuru tirdzniecībā tiek izmantots kredītplecs (tajā skaitā cenu starpības līgumi) ir spekulatīvas dabas un var radīt gan peļņu, gan zaudējumus. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, aicinām konsultēties ar neatkarīgu finanšu padomnieku, lai pārliecinātos, ka izprotat saistītos riskus!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.