Admiral Markets piedalās Riga Comm 2018 un Realty & Investment 2018

Oktobris 29, 2018 17:52

Sveicināti!

Oktobris bijis pasākumiem bagāts mēnesis. 11. un 12. oktobrī Ķīpsalā notika Baltijas biznesa tehnoloģiju izstāde un konferences „RIGA COMM 2018", kur jaunākās tehnoloģijas un inovācijas, aktuālos biznesa un IT risinājumus "Fintech", jeb finanšu tehnoloģiju iesācējuzņēmumos, kā arī "blockchain", jeb blokķēžu tehnoloģijās prezentēja vairāk nekā 180 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Luksemburgas, Lielbritānijas, Turcijas, Ķīnas, ASV, Kanādas u. c. "RIGA COMM 2018" notika divās hallēs.

Savukārt no 19. līdz 21. oktobrim turpat Ķīpsalā norisinājās nekustamā īpašuma, darījumu un investīciju izstāde "Realty & Investment 2018", kas pulcēja nekustamā īpašuma projektu attīstītājus, menedžerus, konsultantus un vērtētājus, būvniekus un arhitektus, finanšu speciālistus un investīciju guru, iepazīstinot ar aktuālo piedāvājumu nozarē un nekustamo īpašumu attīstības tendencēm Latvijā.

Admiral Markets UK Ltd. Latvijas filiāle šajās izstādēs plašāku publiku iepazīstināja ar investīciju iespējām finanšu instrumentu tirgos, tajā skaitā ieguldījumiem indeksu, metālu, izejvielu, akciju, obligāciju un akciju CFD, kā arī valūtās, akcijās un biržās tirgotajos fondos (ETF).

Jau esošajiem un potenciālajiem klientiem bija iespēja uz vietas izmēģināt darbu ar tirdzniecības programmām MetaTrader 4 un MetaTrader 5, kā arī tikai Admiral Markets klientiem pieejamo, īpaši izstrādāto papildprogrammu Metatrader Supreme Edition.

Līdztekus Admiral Markets stendam, semināriem un jaunākajām tehnoloģijām finanšu instrumentu tirdzniecībā, treideris ar vairāk kā 10 gadu stāžu, Latvijas filiāles vadītājs Agris Āboms abās izstādēs uzstājās ar prezentācijām par tēmu - "Atslēga uz neierobežotām iespējām - spēja prognozēt nākotnes cenu attīstību!".

Izstādēs apmeklētāji tika iepazīstināti ar jaunākajām tehnoloģijām un nākotnes prognozēšanas metodiku, tādējādi atbildot uz investoriem tik būtiskajiem jautājumiem - "Vai prognozēt cenu attīstības dinamiku vispār ir iespējams?" un "Kā praktiski prognozēt nākotni finanšu instrumentu tirdzniecībā?".

Admiral Markets ar prieku arī turpmāk izmantos šādas iespējas tikties klātienē un izglītot esošos un potenciālos klientus. Ja arī tu vēlies apgūt finanšu instrumentu tirdzniecību, reģistrējies bezmaksas klātienes semināriem un "Atklāj sevī investoru"!

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.