Riska un ķīlas kalkulators MT4 programmā!

Jūnijs 10, 2015 13:33

Sveicināti,
Mums ir izdevies izveidot jaunas MT4 Supreme funkcijas.

Margin Kalkulators

Ar šo jauno iespēju, jūs var aprēķināt nepieciešamo ķīlu darījumiem, ko vēlaties izvietot. Salīdzinājumā ar standarta mājaslapu kalkulatoru, šis kalkulators uzskaita Jūsu atvērtās pozīcijas, aprēķina hedžētās pozīcijas un automātiski nosaka konta kredītplecu.

Riska Kalkulators

Risku kalkulators aprēķina jūsu tirdzniecības risku attiecīgajā konta valūtā. Jums nav jāveic nekādus aprēķinus pašam. Tā vietā, jūs varat vienkārši pielāgot Stop Loss līmeni un vēlamo maksimālo risku. Lotes apjoma aprēķins tiks jums veikts procentos no jūsu līdzekļiem vai konta summas.

Šeit ir vairāk nekā 60 dažādas funkcijas, kas ir pieejamas par brīvu, vienkārši lejupielādējot un instalējot MT4 Supreme versiju no mūsu mājas lapas.
Uzlabojiet savu tirdzniecību ar mūsu inovatīviem un ekskluzīviem rīkiem!


Ar laba vēlējumiem,
Admiral Markets

"Fin Tech" - uzlabo finanšu pakalpojumus ar inovatīvo tehnoloģiju kas ir jaunākā tendence finanšu nozarē. Admiral Markets ir pasaules līderis, nodrošinot inovatīvus tirdzniecības instrumentus, lai uzlabotu mūsu klientu tirdzniecību. Mēs vienmēr esam atvērti jaunām idejām un ierosinājumiem. Jūsu idejas palīdzēs mums kļūt labākiem katru dienu. Lūdzu, sūtiet ieteikumus angļu valodā uz supreme@admiralmarkets.com.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.