Krievijas nacionālie svētki: izmaiņas tirdzniecības laikos

Marts 07, 2018 17:40

Sveicināti!

Informējam, ka ceturtdien, 2018. gada 8. martā, valūtu pāri, kuros iekļauts Krievijas rublis (RUB), tirdzniecībai nebūs pieejami. Šīs izmaiņas saistītas ar šajā dienā ieplānotajiem nacionālajiem svētkiem.

Konkrētās izmaiņas ir sekojošas:


Ceturtdiena, 8. marts

Piektdiena, 9. marts

EURRUB

Slēgts

Ierastie laiki

USDRUB

Slēgts

Ierastie laiki

Piezīme: "Ierastie laiki" mainās atkarībā no konkrētā instrumenta. Sīkāku informāciju par katru instrumentu meklējiet mūsu mājaslapas sadaļā Līgumu specifikācijas.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka svētku laikā, atstājot atvērtas pozīcijas un atlikos orderus, Jūs sevi pakļaujat paaugstinātam riskam. Norādītie tirdzniecības laiki var tikt mainīti no biržu vai likviditātes nodrošinātāju puses; šīs izmaiņas var ietekmēt arī pirms-slēgšanas nosacījumus. Atgādinām, ka svētku laikā, zemākas tirdzniecības aktivitātes dēļ, spredi var pieaugt.

Visām svarīgajām ziņām varat sekot, regulāri pārbaudot mūsu parocīgo Forex kalendāru.

Klātienes semināri dažādiem prasmju līmeņiem

Mācies, tirgo, atkārto - apmācību iespējas visiem - no iesācēja līdz profesionālim! Izmantojiet iespēju apgūt tirdzniecības pamatus, kā arī paplašināt jau esošās zināšanas pieredzes bagātu profesionāļu vadībā!

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.