Sāciet smaidīt, investējot septembra jaunākajā IPO

Septembris 13, 2019 16:44

Šīs nedēļas lielākais IPO bija SmileDirectClub, kas izlaida 58,5 miljonus akciju 23$ cenas līmenī, kas ir virs prognozētā akciju cenas diapazona (19-22$). Tā rezultātā uzņēmuma tirgus novērtējums ir ap 9$ miljardiem - gandrīz 3x vairāk kā pirms gada, kad noslēdzās pēdējā finansēšanas kārta!

Tātad kas ir SmileDirectClub? SmileDirectClub tic, ka visi ir pelnījuši tādu smaidu, kuru paši var mīlēt. Kā lai to panāk? Ar zobu izlīdzināšanas produktu pārdošanu tieši patērētājiem.

Kamēr ortodontisti parasti par šādām procedūrām prasa 5000$ līdz 8000$, SmileDirectClub produkti bieži vien ir zem 2000$ sliekšņa un var dot jaunu smaidu 6 līdz 10 mēnešu laikā. Kompānija ir dibināta 2014. gadā un jau ir sasniegusi pārdošanas apjomus ap 622$ miljoniem.

Kā jūs varat piedalīties?

Admiral Markets treideriem piedāvā iespēju investēt SmileDirectClub ar Invest.MT5 kontu!

Invest.MT5 kontā klienti var investēt vairāk kā 4000 akcijās un 200 ETF, to visu darot caur pasaules #1 multi-aktīvu tirdzniecības platformu - MetaTrader 5. Tikai daļa no priekšrocībām, kuras sniedz Invest.MT5 konts:

  • Sāciet investīcijas jau šodien ar 1€!
  • Pārvaldiet savas investīciju un tirdzniecības portfeli no viena Treidera kabineta konta.
  • Diversificējiet savu portfeli ar ilgtermiņa investīcijām, tajā pašā laikā saglabājot arī īstermiņa investīcijas.
  • Gūstiet peļņu no dividenžu izmaksām.
  • Komisijas tikai no 0,01$ par akciju ar minimālo transakcijas maksu 1$ ASV akcijās.

Esat gatavi sākt? Ienāciet Treidera kabinetā un sāciet aizpildīt pieteikumi Invest.MT5 kontam!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.