Jauns rīku papildinājums MetaTrader Supreme Edition tirdzniecības programmām

Jūnijs 02, 2020 04:33


Sveicināti,

Šodien esam priecīgi paziņot, ka turpmāk MetaTrader Supreme Edition tirdzniecības programmās būs pieejami divi jauni rīki!

Admira Markets ir smagi strādājis, lai attīstītu vairāk kā 60 unikālus, vismodernākos rīkus kas pieejami Admiral Markets MetaTrader 4 un MetaTrader 5 uzlabotajās Supreme Edition tirdzniecības programmās. Šajā uzlabotajā, jaunākajā versijā Jūs atradīsiet:

Ūdenszīmes indikatoru (Watermark Indicator)

Jaunais ūdenszīmes indikators ļaus ērti atspoguļot simbolus un konta informāciju tieši grafikā, nepārblīvējot tirdzniecības programmas rīku un grafika logu.

Ar vienas peles klikšķi Jums būs piekļuve informācijai par izvēlētā instrumenta spredu, Swap izmaksām, laika atskaiti līdz nākamajai svecei, tāpat peļņai/zaudējumiem no tirdzniecības ar esošo instrumentu un daudz kam citam!

Avots: Admiral Markets MetaTrader 5 Supreme Edition

Spreda fiksēšanas rīks (spread recorder)

Spreda fiksēšanas rīks iepriekš bija pieejams tikai MetaTrader 4 tirdzniecības programmā. Turpmāk šo rīku atradīsiet arī Admiral Markets MetaTrader 5 uzlabotajā Supreme Edition versijā.

Jaunais rīks ļaus fiksēt tirgojamā instrumenta esošo, minimālo un maksimālu, kā arī vidējo spredu. Rīks arī ļaus pielāgot tā dizainu un informācijas fiksēšanu atbilstoši Jūs vajadzībām.

Avots: Admiral Markets MetaTrader 5 Supreme Edition

Atveries! Mūsu Meta Trader Supreme Edition ir pieejams bez maksas visiem demo konta un reālā konta īpašniekiem. Lejupielādējiet jaunāko versiju tagad, lai saņemtu jaunos rīkus.

Ja ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar Admiral Markets Klientu apkalpošanas nodaļu, lai uzzinātu vairāk.

Ar cieņu,

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.