Tirdzniecības laiku izmaiņas 2020. gada Krievijas Tēvzemes aizstāvju dienā

Februāris 20, 2020 14:18

Lūdzu, ņemiet vērā, ka saistībā ar gaidāmo Tēvzemes aizstāvja dienu Krievijā, tiks ieviestas pagaidu izmaiņas tirdzniecībai ar valūtu pāriem USD/RUB un EUR/RUB. Darījumi ar attiecīgajiem valūtu pāriem š.g. 24. februārī nebūs pieejami.

"Ierastie laiki" mainās atkarībā no konkrētā instrumenta. Detalizētu informāciju par katru instrumentu meklējiet mūsu mājaslapas sadaļā Līgumu specifikācijas

Tidzniecība ar citiem - vairāk kā 40 CFD valūtu pāriem - notiks bez izmaiņām. Ja esat uzsācis tirdzniecību tikai nesen, aicinām izmantot mūsu bezmaksas apmācību iespējas - Forex101, ekspertu vebinārus vai apskatīt jaunākās tirgus aktualitātes sadaļā Analītika.

Norādītās tirdzniecības stundas ir pakļautas izmaiņām no attiecīgajām biržām vai likviditātes nodrošinātājiem. Tirdzniecības laiku izmaiņas ietekmē arī nosacījumus, kas stājas spēkā pirms sesiju slēgšanās. Turklāt šādos periodos var būt lielāks spreds zemākas tirgus likviditātes dēļ.

Ar cieņu,

Admiral Markets


Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.