Tirdzniecības laiku jaunumi: 2019. gada vasaras laika beigas

Oktobris 18, 2019 11:10

Lūdzu, ņemiet vērā, ka no 2019. gada 27. oktobra līdz 3. novembrim tirdzniecības laiku pārtraukumi pārcelsies vienu stundu atpakaļ, kā rezultātā arī tirdzniecības sesijas atvērsies un aizvērsies vienu stundu agrāk.

Šī pagaidu izmaiņa ir vajadzīga, jo ASV no vasaras laika pāriet uz ziemas laiku vienu nedēļu ātrāk nekā Eiropa. Forex tirdzniecības stundu sākums 28. oktobrī, pirmdienā (00:05 EET), paliks nemainīgs. Aizvēršanās laiks 1. novembrī, piektdienā, būs 22:59 EET.

Norādītās tirdzniecības stundas ir pakļautas izmaiņām no attiecīgajām biržām vai likviditātes nodrošinātājiem. Tirdzniecības laiku izmaiņas ietekmē arī nosacījumus, kas stājas spēkā pirms sesiju slēgšanās.

Atgādinām, ka tirdzniecības kontiem ar kredītpleca likmi augstāku par 1:30 stundu pirms tirdzniecības sesijas slēgšanas kredītpleca izmaiņas joprojām ir spēkā atbilstoši nosacījumiem, kuri aprakstīti dokumentā Ķīlas prasības!

Meklējat jaunu instrumentu, ko tirgot? DAX30 CFD or atvērts tirdzniecībai 24 stundas dienā un 5 dienas nedēļā, kā arī pieejami mūsu labākie tipiskie spredi - tikai 0,8 punkti! Uzzināt vairāk par DAX30 CFD tirdzniecību.

Ar cieņu,

Admiral Markets



Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.