Tirdzniecības meistari: jauna vebināru sērija ar tirdzniecības smagsvariem – Steve Nison un Jack Schwager.

Septembris 12, 2017 11:11

Sveicināti!

Mums ir patiess prieks izziņot jaunu vebināru sēriju ar tirdzniecības smagsvariem Steve Nison, Jack Schwager un Nenad Kerkez. Tirdzniecības meistari atklās tirdzniecības noslēpumus, par kuriem, iespējams, vēl nezināt un sniegs padomus, kuri var būtiski uzlabot Jūsu tirdzniecību. Un galvenais - pateicoties Admiral Markets, visiem, kuri savlaicīgi piereģistrēsies, vebināri būs pieejami BEZ MAKSAS!

Kas ir šie meistari?

Slavens autors, fondu pārvaldnieks un investīciju eksperts Jack Schwager vairāk ir pazīstams, pateicoties savam bestselleram - grāmatai "Market Wizards". Šajā vebinārā uzzināsiet būtisko par tirdzniecības psiholoģiju un teoriju, kas palīdzēs jums kļūt par labāku treideri kopumā.

Zināms arī kā japāņu sveču grafiku pamatlicējs - Steve Nison ir pasaules vadošais sveču grafiku speciālists. Industrijas leģenda mācīs visu laiku populārākā grafiku veida tirdzniecības stratēģijas.

Kad pieslēgties?

1. vebinārs

Ceturtdien, 2017. gada 21. septembrī

Vadītājs: Nenad Kerkez

Īpašais viesis: Jack Schwager

Laiks: 19:00 pēc Latvijas laika (16:00 GMT)

2. vebinārs

Ceturtdien, 2017. gada 28. septembrī

Vadītājs: Nenad Kerkez

Īpašais viesis: Steve Nison

Laiks: 19:00 pēc Latvijas laika (16:00 GMT)

3. vebinārs

Piektdien, 2017. gada 29. septembrī

Vadītājs: Nenad Kerkez

Laiks: 19:00 pēc Latvijas laika (16:00 GMT)

Vai esat gatavi pilnveidot tirdzniecību kopā ar Nison, Shwager un Admiral Markets?

REĢISTRĒTIES šī notikuma īpašajā mājas lapā!

Ja finanšu instrumentu tirdzniecībā vēl esat iesācējs un vēlētos uzzināt vairāk, kā veiksmīgi uzsākt tirdzniecību, tad mūsu bezmaksas tirdzniecības apmācību kurss FOREX 101 ir jau pieejams. Šis, 9 nodarbību, tiešsaistes video kurss, atklās visu nepieciešamo - no pamatiem līdz augsta līmeņa tirdzniecības stratēģijai.


Ja meklējat profesionālu vidi tirdzniecībai, tad, lūk, šeit tā ir!


Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.