Admiral Markets piedāvā galveno e-komercijas uzņēmumu akcijas!

Marts 27, 2020 16:16


Neraugoties uz COVID-19 draudiem sagraut pasaules ekonomikas, ne visi sektori cieš. Faktiski, daži sektori, mainoties patērētāju paradumiem pašizolācijas laikā, sagaidāms, pat uzrādīs būtisku pieaugumu apsteidzot citus.

Viens no situācijas ieguvējiem ir e-komercijas sektors kura tiešsaistes pārdošanas apjoms, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, ir audzis par 52% un peļņā no reklāmas uzrādot 8.8% kāpumu. Tā rezultātā, vairāki tiešsaistes mazumtirgotāji, kā Amazon un Walmart jau ir brīdinājuši par ierobežojumiem piegādēs, augot pieprasījumam.

Kā jums šķiet, vai redzēsim akciju cenas pieaugumu šī sektora uzņēmumiem? Ja atbilde ir jā, tad kā tu plāno izmantot tirgus sniegtās priekšrocības?

Admiral Markets piedāvā tūkstošiem uzņēmumu akcijas, tajā skaitā:

  • Amazon (AMZN) - Amazon nesen paziņoja par plāniem nolīgt 100 000 jaunu noliktavas un piegāžu strādnieku ASV, ņemot vērā piegāžu pieprasījuma pieaugumu, dēļ koronavīrusa pandēmijas;
  • eBay (EBAY) - Uzņēmums, tā biznesa pirmsākumos tika veidots kā vieta, lietotu preču tirdzniecībai, tomēr šobrīd apmēram 80% no produktiem, kas izlikti pārdošanā ir pasaulē plaši pazīstamu firmas zīmju, jauni. Jau iepriekš eBay ir uzrādījis spēju pārsniegt noteiktos peļņas rādītājus, kas liek domāt, ka priekš eBay koronavīrsua "pārziemošana" nebūs problēma;
  • Wal-Mart Stores Inc (WMT) - Kā pasaulē lielākais mazumtirgotājs ar veikaliem 70 valstīs, Wal-Mart pārvaldījumā ir produkcijas krājumi 32 miljardus ASV dolāru vērtībā. Turklāt, pēdējos gados uzņēmums ir attīstījise-komerciju,iegādājoties tādus uzņēmumus kā Modcloth, Shoes,com un Jet.com.
  • ALIBABA.COM LTD ADR (BABA) - Kā vadošais e-komercijas uzņēmums Ķīnā, kas arī pasaules apdzīvotākā valsts, Alibaba ir izveidojusi pati savu e-komercijas ekosistēmu ar privātu maksājumu sistēmu (Alipay) un satura mezglu (Taobao), un ir veikusi lielas investīcijas mākoņdatošanā un citās nozarēs.
  • JD.com ADR (JD) - JD ir Alibaba lielākais e-komercijas konkurents, kas piedzīvojis strauju izaugsmi pateicoties ieguldījumiem tehnoloģijās. Viena no uzņēmuma iecerēm ir uzbūvēt, kopumā, 150 dronu palaišanas centrus, lai uzlabotu lauku reģionu apgādes efektivitāti. JD ir arī Wal-Mart stratēģiskais partneris.

Pērc un pārdod instrumentus ar Trade.MT5

Piekļūsti vairāk, kā 4000 pasaules lielākajiem tirgiem, tirgojot cenas starpības līgumus (CFD), ieskaitot vairāk, kā 3000 uzņēmumu akcijām!

Daži no iemesliem, lai izvēlētos Trade.MT5:

  • tirgo vairāk nekā 3000 pasaulē populārāko akciju CFD, papildus piekļūsti arī Forex, kriptovalūtu, indeksu, preču un izejvielu CFD u.c.;
  • samazini savas tirdzniecības izmaksas ar mūsu piedāvātajiem ciešajiem sprediem un zemām komisijām;
  • tirgo pasaules atzītākajās MetaTrader 5 platformās un izmanto ekskluzīvo, Admiral Markets piedāvāto MetaTrader Supreme Edition;
  • sāc tirgot finanšu instrumentus jau šodien ar minimālo iemaksu tikai 100 USD.

Buy and hold with Invest.MT5

Invest.MT5 sniedz treideriem iespēju investēt vairāk kā 4000 uzņēmumu akcijās un 200 biržā tirgojamajos fondos (ETF) - tas viss MetaTrader 5 platformā.

Daži no iemesliem, lai izvēlētos Invest.MT5 kontu:

  • vari investēt jau šodien ar minimālo depozītu, sākot no tikai 1 EUR!
  • pārvaldi savus investīciju un tirdzniecības portfeļus no viena Treidera kabineta konta;
  • diversificē savu portfeli ar ilgtermiņa un īstermiņa pozīcijām;
  • komisijas no 0.01 USD par akciju un minimālā maksa par transakciju sākot no 1 USD par ASV akciju.

Vēlies sākt? AutorizējiesTreidera kabinetā jau tagad un aizpildi pieteikumu Invest.MT5 kontam.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.