Tirgo ASV akciju CFD bez komisijas maksas ar Admiral Markets!

Marts 16, 2020 15:11

Vai esi aizdomājies par augsto tirgus volatilitāti pagājušajā nedēļā, un iespējams vēl neizmantotajām iespējām? Admiral Markets informē, ka sākot ar pirmdienu, 2020. gada 16. martu, mēs atceļam komisijas visiem ASV akciju CFD darījumiem MetaTrader 5 platformā.

Izmanto iespēju

Pagājušās nedēļas laikā, DJI indekss piedzīvoja kritumu par vidēji 10.36%, SP500 nokrita par 8.86% un Nasdaq par 8.16%. Šī ir pirmā nedēļa, kad vienas dienas ietvaros varējām vērot cenas svārstības 9.3% apmērā. - kas ir licis izteikt daudzus minējumus par to, kas notiks tālāk.

Šajos, ASV tirgus, volatīlajos apstākļos, Admiral Markets saviem klientiem piedāvā unikālu iespēju tirgot ASV akciju CFD bez komisijas maksas!

Sīkāka informācija šeit:

  • tirgo visus ASV akciju CFD bez komisijas maksas, no 2020. gada 16. marta līdz 2020. gada 30. martam.
  • attiecināms uz vairāk nekā 2000 ASV akciju CFD, mūsu Trade.MT5 kontos;
  • pieejams klientiem ar statusu "privāts klients" un klientiem ar statusu "profesionāls klients", visās Admiral Markets pārstāvošajās valstīs;
  • nosacījumi attiecināmi gan uz pirkšanas, gan pārdošanas darījumiem.

Ņemt vērā, ka šis piedāvājums neattiecas uz citu tirgu CFD darījumiem (t.sk. Eiropas, Apvienotās Karalistes, APAC tirgiem), tāpat nosacījumi nav attiecināmi uz ASV akcijām Invest.MT5 kontos.

Atcerieties, ka augstas volatilitātes laikos,ir svarīgi veikt nepieciešamos soļus, lai mazinātu potenciālos riskus. Ņemiet vērā, ja tirgus dalībnieki vai mūsu likviditātes nodrošinātāji, mainīs nosacījumus tirdzniecībai (piemēram, pārdošanas darījumu atvēršanas aizliegumi, tirdzniecības pagaidu apturēšana, vai citi), tas var ietekmēt Jūsu tirdzniecību - tāpēc esiet atbildīgi.

Ieguvumi tirgojot ar Admiral Markets:

  • tirgo vairāk nekā 4000 globālā tirgus CFD – ieskaitot, 2000 ASV akciju tirgus CFD bez komisijas maksas;
  • kredītplecs līdz pat 1:5, par akciju CFD tirdzniecību;
  • veic pirkšanas un pārdošanas darījumus un pelni gan pie augoša, gan krītoša tirgus;
  • pelni no dividendēm, ar garajām akciju CFD pozīcijām!
  • veic tirdzniecību no pasaulē atzītām MetaTrader 4 un MetaTrader 5 platformām;
  • tirgo ar licencētu un regulētu brokeri.

Noklikšķini uz zemāk redzamā banera, lai sāktu ASV akciju CFD tirdzniecību ar Admiral Markets:

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.