Admiral Markets paplašina Premium Analytics programmu ar Featured Ideas rīku

Aprīlis 03, 2020 13:02


Admiral Markets ar prieku paziņo, ka turpmāk Premium Analytics programmā būs pieejams tirdzniecības ideju rīks no Trading Central!

Izmantojot Admiral Markets Premium Analytics programmu, Jums būs piekļuve jaunākajai informācijai un tirgus ziņām, ekonomisko ziņu kalendāram, tirgus noskaņojuma rīkam, instrumentu tehniskajai analīzei - tas viss vienā programmā!

Featured Ideas™ ir jaunākais papildinājums Premium Analytics programmai, kas veidots uz mašīnmācīšanās tehnoloģiju bāzes, lai sniegtu tā lietotājam jaunu pieredzi finanšu instrumentu tirdzniecībā un palīdzētu atrast jaunas idejas finanšu instrumentu tirgos.

Featured Ideas piegādā tā lietotājam jaunas tirdzniecības idejas, kas tiek pielāgotas katram treiderim - netkarīgo no viņa izvēlētā instrumenta, tirdzniecības pieejas, laika diapazona u.c. Informatīvā rīku komplekta tirgus signāli var būt labs palīgs kā iesācējam, palīdzot izprast tehnisko analīzi, tā jau pieredzējušiem treideriem un investoriem, palīdzot pieņemt savlaicīgus tirdzniecības lēmumus.

Premium Analytics programma treideriem piedāvā veidot sevis izvēlētu instrumentu pārlūka sarakstu, kas palīdz sekot līdzi visām piedāvātajām tirdzniecības idejām un izvēlēties sev un savam instrumentam atbilstošāko. Katrai tirdzniecības idejai Featured Ideas rīkā ir pieejams apraksts, kas paskaidro konkrēto tirgus signālu un sniedz tehnisko analīzi par cenas kustību tirgū. Virzot kursoru caur tehniskajiem modeļiem, jums būs iespēja uzzināt vairāk par katru no tiem, turklāt tā ir lieliska iespēja pārbaudīt, katras sniegtās tirdzniecības idejas veiktspēju un tehniskās analīzes modeļu izpildījumu reālā tirgus apstākļos.

Ar vairāk, kā 8000 instrumentu, kas pieejami tirdzniecībai ar Admiral Markets un Featured Ideas rīku, jums ir sniegtas neierobežotas iespējas finanšu instrumentu tirdzniecībā, neatkarīgi no Jūsu izvēlētās stratēģijas.

Par Premium Analytics: Ultimate Trading Toolkit

Premium Analytics ir ekskluzīva Admiral Markets analītikas programma, kas pieejama par brīvu visiem demo konta īpašniekiem.

Programma piedāvā ziņas, analīzi, ekonomisko ziņu kalendāru un citus Dow Jones, Trading Central un Acuity produktus.

Kamēr Admiral Markets Premium Analytics ir pieejams visiem, ir dažas priekšrocības, kuras ir pieejamas tikai reālā konta īpašniekiem.

Reālā konta priekšrocības

Demo konta priekšrocības

  • Līdz 850 jaunām ziņām dienā
  • Ekonomisko ziņu kalendārs
  • Uzņēmumu kalendārs
  • Tirgus noskaņojuma rīks
  • Tehniskās analīzes rīki
  • Tirdzniecības plāns
  • Forex tirdzniecības idejas ar Featured Ideas
  • Līdz 200 jaunām ziņām dienā

Lai iegūtu piekļuvi šiem uzlabotajiem tirgus analītikas rīkiem, vienkārši autorizējieties šeit, izmantojot sava Treidera kabineta informāciju.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.