Tirgo VIX un citus fjūčeru CFD izejvielām un indeksiem!

Novembris 12, 2019 10:26

Admiral Markets ar prieku paziņo, ka, sākot no 2019. gada 11. novembra, paplašinam mūsu fjūčeru CFD instrumentu klāstu, iekļaujot populārākos indeksus un izejvielas!

Jaunie fjūčeru CFD instrumenti būs pieejami zeltam, S&P 500 un DJI30 akciju indeksiem, kā arī volatilitātes indeksam VIX! Visiem fjūčeru CFD izmaksas par darījuma turēšanu uz nakti - SWAP - ir 0, tāpēc tā ir laba izvēle treideriem ar ilgtermiņa pozīcijām.

Volatilitātes indekss VIX

Volatilitātes indekss (pazīstams arī kā baiļu indekss vai VIX indekss) ir tirgus dalībnieku prognozētās volatilitātes novērtējums, ko reāllaikā aprēķina no S&P 500 indeksa opciju bid un ask kotācijām.

Sekojot volatilitātes indeksam VIX, treideri un investori var izvērtēt tirgus prognozētās nākamo 30 dienu S&P 500 indeksa svārstības.

Jūs prasījāt, mēs atbildējām!

Regulāri saskārāmies ar treideriem, kuri vēlējās vairāk rīku, kas palīdzētu prognozēt volatilitāti un no tās aizsargāties. Jūs prasījāt, un mēs atbildējām - VIX indekss var palīdzēt jums aizsargāties no volatilitātes un tirgot kā profesionālim!

Tagad tirdzniecībai būs pieejami Čikāgas CBOE biržas volatilitātes indeksa fjūčeru CFD. Tādā veidā treideri var iegūt zināšanas par investoru prognozēto volatilitāti nākamajām 30 dienām, kā arī uzzināt, vai gaidīti un negaidīti notikumi var izraisīt lejupslīdi vai augšupeju.

VIX indeksa funkcionalitāte:

  • termiņa beigas: katru mēnesi;
  • kredītplecs: līdz 1:30 (klientiem ar statusu "Privāts klients" līdz 1:10);
  • tirdzniecības izmaksas: tipiskais spreds ir 0,100 indeksa punkts, nekādas komisijas un nekādas SWAP izmaksas;
  • platforma: Trade.MT5 konts MetaTrader 5 platformā;
  • tirgus dati: bez maksas visiem klientiem.

Uzziniet vairāk par VIX indeksu līgumu specifikācijās.

Esat gatavi uzsākt VIX indeksa, zelta un S&P 500 tirdzniecību ar fjūčeru CFD? Reģistrējieties tirdzniecības kontam ar Admiral Markets jau šodien!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.