Windows 10 atjauninājums

Aprīlis 18, 2017 13:04

Sveicināti,

Iespējams, jau esat ievērojuši, ka šā gada 11. aprīlī Microsoft veica Windows 10 Creators atjauninājumu. Šis atjauninājums līdzinās jaunas operētājsistēmas instalēšanai, jo tas maina būtiskus šifrēšanas iestatījumus un atslēgas.

Lai aizsargātu lietotāja datus, MetaTrader programmas dati ir satīti ar ierīces operētājsistēmu un datora ierīcēm. Tas nozīmē to, ka gadījumā, ja pat Jūsu programmas dati tiek nozagti, nevienam nebūs iespējams pieslēgties pie Jūsu serveriem.

Diemžēl, pēc operētājsistēmas atjaunināšanas visas tirdzniecības kontu paroles, kuras saglabātas uz Jūsu datora, kļūs nederīgas.

Sakarā ar šifrēšanas atslēgu maiņu, aktivizācijas kodi programmām, kuras iegādātas MetaTrader Market, tiks zaudēti, jo iegādātie produkti ir piesaistīti pie konkrētās operētājsistēmas.

Sakarā ar šīm izmaiņām, MetaQuotes kompānija ir automātiski izveidojusi jaunu aktivizācijas kodu katrai nopirktajai programmai neatkarīgi no lietotās operētājsistēmas. Tāpat ir iespējams arī pārinstalēt programmu demo versijas.


Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Jautājumu gadījumā droši sazinieties ar klientu apkalpošanas speciālistiem.

Ar cieņu

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.