Windows 10 Fall Creators atjauninājums

Oktobris 25, 2017 14:11

Sveicināti!

Šā gada 17. oktobrī Microsoft izlaida Windows 10 Fall Creators atjauninājumu. Sakarā ar iestatījumu un šifrēšanas sistēmas maiņu, šis atjauninājums līdzinās jaunas operētājsistēmas uzinstalēšanai.

Lai aizsargātu lietotāja datus, MetaTrader programmas dati ir piesaistīti lokālai operētājsistēmai un tās rīkiem. Šāda sasaiste nozīmē to, ka, pat ja tirdzniecības programmas dati tiek nozagti, tos tik un tā nevar izmantot, lai pieslēgtos serverim.

Izaicinājums ar parolēm

Aicinām sagatavoties jaunajam Windows atjauninājumam, saglabājot paroles drošā veidā, lai spētu pieslēgties tirzniecības kontiem arī pēc atjauninājuma.

Diemžēl, pēc operētājsistēmas atjaunināšanas visas tirzniecības kontu paroles, kuras ir saglabātas datorā, kļūs nederīgas.

Sakarā ar šifrēšanas sistēmas maiņu, aktivizācijas kodi programmām un aplikācijām, kuras iegādātas MetaTrader Market, arī tiks zaudēti tāpēc, ka tās ir piesaistīas operētājsistēmai.

Tāpēc MetaQuotes ir automātiski pievienojusi vienu aktivizācijas kodu (token) katrai nopirktajai programmai, neatkarīgi no lietotās operētājsistēmas. Programmu demo versijas var atkārtoti lejupielādēt MetaTrader programmas sadaļā "Market".

Kā atjaunot zaudētās paroles?

Reālos kontos

1. Treidera kabinetā izvēlamies konkrēto kontu.

2. Spiežam uz pogu Nomainīt tirdzniecības konta paroli (Reset MT password).

3. Jāatveras sekojošam paziņojumam:

4. Saņemam e-pastu ar nosaukumu: Admiral Markets MT Password Change Notice

5. Spiežam uz Confirm MT password reset saiti e-pastā.

6. Un saņemam apstiprinājuma ziņu par paroles maiņu.

7. Noslēgumā saņemam jaunu e-pastu ar nosaukumu: Admiral Markets MT Password Change Notice, kurā jābūt nosūtītai jaunajai parolei.

Demo kontos

1. Treidera kabinetā izvēlamies konkrēto kontu.

2. Spiežam uz pogu Nomainīt tirdzniecības konta paroli (Reset MT password).

3. Jāatveras sekojošam paziņojumam

4. Noslēgumā saņemam jaunu e-pastu ar nosaukumu: Admiral Markets MT Password Change Notice, kurā jābūt nosūtītai jaunajai parolei.

Atvainojamies par sagādātām neērtībām.
Jautājumu gadījumā droši rakstiet uz Latvijas ofisa e-pastu: admiral@admiralmarkets.lv.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.