Windows 10 oktobra atjauninājuma ietekme uz MetaTrader

Oktobris 09, 2018 18:23

Sveicināti!

Sākot ar 2. oktobri, pie Windows 10 lietotājiem pakāpeniski nonāks kārtējais lielais atjauninājums. Sistēmas atjaunināšana uz 2018. gada oktobra (būvējums 1809) versiju līdzinās jaunas sistēmas instalācijai, jo izmaiņas skar konfigurāciju un šifrēšanu.

Lai pasargātu lietotāju informāciju, MetaTrader programma visus datus saista ar operētājsistēmu un datortehniku, kur tā instalēta. Šāda aizsardzības metode nodrošina klienta datu drošību pat gadījumā, ja tiek nozagti programmas datu faili. Hakeri nespēs pieslēgties serverim, izmantojot šos iepriekš saglabātos datus.

Diemžēl pēc sistēmas atjaunināšanas, visas tirdzniecības kontu paroles, kas tika saglabātas datorā, kļūs nederīgas. Mēs iesakām jau iepriekš sagatavoties jaunajai Windows versijai un saglabāt paroles drošā vietā, lai varētu pieslēgties tirdzniecības programmai pēc šī atjauninājuma.

Dēļ izmaiņām šifrēšanas sistēmā, papildprogrammas, kas iegādātas MetaTrader Market veikalā zaudēs vienu aktivizācijas iespēju, jo visi produkti ir piesaistīti operētājsistēmai. Līdz ar to MetaQuotes visiem šajā veikalā iegādātajiem produktiem neatkarīgi no operētājsistēmas piešķir papildu aktivizācijas iespēju. Tāpat tas tika darīts 2018. gada aprīļa atjauninājuma laikā. Tādējādi MetaTrader Market lietotāji pēc Windows 10 2018. gada oktobra atjauninājuma nezaudēs produktu aktivizāciju.

Aktivizācija zudīs arī ar demo, jeb izmēģinājuma versiju produktiem, līdz ar to šādus produktus no Market veikala nāksies lejupielādēt atkārtoti.

Mēs atvainojamies par jebkurām iespējamajām neērtībām. Gadījumā, ja rodas kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mūsu klientu atbalsta komandu vai jūsu kontu menedžeri.

Ar cieņu
Admiral Markets

PS: Neesat Windows lietotājs? Admiral Markets piedāvā MT4 un MT5 Mac ierīcēm, kā arī iOS App. Uzzināt vairāk...

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.