Zelts - jaunā valūta Admiral Markets maciņā!

Marts 20, 2020 12:16

Esam gandarīti paziņot, ka sākot no otrdienas, 2020. gada 19. marta, zelts būs pieejams kā jauna valūta Admiral Markets Treidera kabineta maciņā.

Admiral Markets maciņš ir galvenais konts, kas dod iespēju savienot atvērtos tirdzniecības kontus ar līdzekļiem, kas tiek glabāti bankas kontos, e-maciņos, kredītkartēs u.c.

Šis risinājums ļauj veikt iemaksas tieši maciņā, nevis atsevišķi tirdzniecības kontos – turot līdzekļus šķirti no tirdzniecības konta vai kontiem tiek pasargāti Jūsu iemaksātie līdzekļi no atvērtajām pozīcijām.

Turklāt izvēloties Zeltu kā sava konta valūtu, Jums ir sniegta unikāla, savu aktīvu un portfeļa diversifikācijas iespēja ko novērtēs arī investori – izmantojot ilgtermiņa investīcijas iespējas dārgmetālos. Ja jūs domājat par savu līdzekļu izvietošanu, tad kāpēc to nedarīt Zeltā?

Investīcijas Zeltā

Zelts pasaulē vienmēr ir bijis atzīts un respektēts dēļ tā vērtības un vēstures. Salīdzinājumā ar papīra valūtu, monētām vai cita veida aktīviem, Zelts gadu laikā ir saglabājis savu vērtību un cilvēki joprojām to izmanto, lai nodotu savas iepriekšējās paaudzes mantotās, vai paša nopelnītās bagātības nākamajām paaudzēm.

Tik ilgi, cik metāli kā resurss tiks izmantoti komerciāliem un industriāliem mērķiem, piemēram, dārglietu vai mobilo telefonu ražošanai - tik ilgi treider, riska fondi un pat centrālās bankas šo resursu izmantos spekulācijām un ieguldījumiem, īpaši ekonomiskās nenoteiktības periodos. Tieši pie šādiem apstākļiem zelta cenai ir tendence augt, jo metāli nereti tiek izmantoti kā "drošības sala" (safe heaven) vētras apstākļos.

Līdzekļu apmaiņa pret Zeltu

Savu līdzekļu apmaiņa Zeltā Admiral Markets maciņā ir tikpat vienkārša kā vienas valūtas apmaiņa pret jebkuru citu piedāvāto valūtu. Vienkārši izvēlieties cik daudz naudas Jūs vēlaties apmainīt pret Zeltu un mēs, ņemot vērā tā brīža Zelta cenu par unci tirgū, konvertēsim šos līdzekļus.

Darījums pretējā virzienā ir tieši tikpat vienkāršs. Zelta konta bilances konvertācija un transakcija attiecīgajā valūtā notiks izmantojot tā brīža tirgus cenu.

Zelta izmantošana

Ja vēlēsies ieguldīt Zeltā konvertētos līdzekļus tirdzniecībā, tad Jums vienkārši būs jāizvēlas Zelta konts un līdzekļu apjoms, ko pārskaitīt uz Jūsu tirdzniecības kontu. Ņemot vērā izvēlēto apjomu šim darījumam, no Jūsu Zelta konta bilances proporcionāli darījumam tiks atskaitīti līdzekļi un pārskaitīti uz tirdzniecības kontu.

Portfeļa diversifikācija!

Viens no risku pārvaldības pamatiem ir aktīvu un investīciju diversifikācija, kas ir īpaši svarīga augstas tirgus volatilitātes apstākļos. Admiral Markets ar lepnumu saviem klientiem piedāvā piekļuvi globālajiem tirgiem un tūkstošiem tirgojamu instrumentu - to visu pārvaldot no viena konta, sniedzot plašas aktīvu diversifikācijas iespējas.

Izveidojot Zelta valūtas maciņu, esam spēruši vēl vienu nozīmīgu soli diversifikācijas virzienā un šī iespēja varētu šķist īpaši aktuāla arī tiem, kas ikdienā nenodarbojas ar aktīvu finanšu instrumentu tirdzniecību.

Dodies uz savu Treidera kabinetu, lai veiktu valūtas apmaiņu zeltā jau šodien!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.