Kas ir Bitcoin (BTC) un, kā sākt investēt Bitcoin digitālajā valūtā?

Admirals

Bitcoin (BTC) ar lielu atrāvienu no konkurentiem tiek uzskatīta par galveno un lielāko no kriptovalūtām jeb digitālajām valūtām. 2021. gada janvāra beigās tā vērtība pārsniedza 31 tūkst. USD, tirgus kapitalizācija bija sasniegusi 584,5 miljardus USD un dienas apgrozījums 56,4 miljardus USD. Otras lielākās kriptovalūtas Ethereum (ETH) tirgus kapitalizācija attiecīgajā laika periodā sasniedza vien 145,9 miljardus USD un dienas apgrozījums 38,4 miljardus USD.

BTC ir kļuvis par arvien populārāku finanšu instrumentu, kuru daudzi investori 2020. gada krīzes laikā izmantoja kā "drošā patvēruma" aktīvu savām investīcijām. Politiskās, ekonomiskās un finanšu nenoteiktības apstākļos aizvien vairāk tika runāts par Bitcoin (BTC) kā "digitālo zeltu", bet vai tas ir gana precīzs salīdzinājums?

Uzreiz jāteic, ka ne katrs saprot šīs digitālās valūtas pamata darbības principus un būtību. Šis raksts palīdzēs jebkuram iegūt pamata informāciju par Bitcoin un atbildēs uz galvenajiem jautājumiem. Kas ir Bitcoin? Kā darbojas Bitcoin ieguve (mainings – angļu val. mining)? Vai Bitcoin ir riskants instruments? Un kā sākt investēt Bitcoin? Tāpat šis raksts sniegs ieskatu Bitcoin sarežģītākajos konceptos, piemēram, blockchain un Bitcoin maksājumos un pārskatījumos.

Lai atbildētu uz svarīgākajiem jautājumiem par Bitcoin (BTC), šajā rakstā apskatīsim sekojošas tēmas:

Kas ir Bitcoin (BTC)?

Bitcoin ir digitāla valūta jeb kriptovalūta, kas izmanto kriptogrāfiju, lai nodrošinātu transakcijas tās infrastruktūras ietvaros, kas ir tiešsaistes datu bāze jeb "blockchain". Atšķirībā no FIA valūtām, piemēram, ASV dolāra (USD), eiro (EUR), Japānas jēnas (JPY) vai Lielbritānijas mārciņas (GBP), Bitcoin darījumi notiek decentralizēti, bez banku vai jebkuras citas finanšu institūciju iesaistes un uzraudzības.

Bitcoin digitālās valūtas saīsinājums ir BTC, līdzīgi kā ASV dolāram USD, eiro valūtai EUR vai Šveices frankam (CHF). Bitcoin digitalo valūtu ir iespējams iegadāties no citiem digitālās valūtas turētājiem, vai arī tirgot to atvasinājumus jeb derivatīvus, neiegādājoties pašu bāzes aktīvu. Izvēloties tirgot Bitcoin cenas starpības līgumus (CFD), digitālo valūtu varēsi tirgot attiecībā pret citām FIA valūtām, piemēram, USD, EUR u.c. Izvēloties tirgot digitalo valūtu atvasinājumus jeb CFD, Bitcoin varēsi tirgot pret ASV dolāru (BTCUSD), Bitcoin pret eiro (BTCEUR), kā arī Bitcoin pret citām digitālajām valūtām, piemēram, Bitcoin pret Ethereum (ETHBTC) u.c.

Ar ko sākt?

Viens no labākajiem veidiem, lai sāktu Bitcoin (BTC) tirdzniecību, ir izmantot demo (mācību) tirdzniecības konu un tā priekšrocības.

Kas ir demo konts?

Demo konts ir viens no labākajiem veidiem, lai apgūt jebkura finanšu instrumenta tirdzniecības pamatus. Atšķirībā no biržām, brokeri parasti piedāvā iespēju ātri atvērt Demo kontu, ar kura palīdzību varat trenēties pirkt un pārdot izvēlēto finanšu instrumentu, sekot līdzi cenas izmaiņām reāllaikā, veikt analīzi un izprast tirgus darbības principus. Demo konta iespējas ir tādas pašas kā reālam kontam, tikai nauda nav īsta un nepastāv risks zaudēt savus līdzekļus, kamēr vēl tikai mācaties.

Demo konta priekšrocības

Demo (mācību) tirdzniecības konts sniedz iespēju piekļūt finanšu tirgiem un simulēt reālo tirdzniecību ar virtuālajiem līdzekļiem. Citiem vārdiem sakot, demo kontā ir iespējams pārbaudīt sava tirdzniecības plāna un stratēģijas veiktspēju, atvērt tirdzniecības darījumus ar sevis izvēlētajiem finanšu instrumentiem, nepakļaujot riskam savus privātos līdzekļus.

Tirgojot ar virtuālajiem līdzekļiem demo kontā, ir iespējams apgūt ne tikai tirdzniecību ar kriptovalūtām, bet arī vērtspapīriem, piemēram, uzņemuma akcijām un valsts obligācijām, apgrūt tirdzniecību Forex tirgū, tirdzniecību ar izejvielām (piemēram, naftu un zeltu), kā arī ETF un akciju tirgus indeksiem.

Tirdzniecība ar virtuālajiem līdzekļiem reālos tirgus apstākļos un plašais finanšu instrumentu klāsts ir viena no tām priekšrocībām, kāpēc Admirals demo kontus izmanto ne tikai iesācēji, bet arī paši pieredzējušākie treideri un privātie ieguldītāji.

Ja vēlies pārliecināties kā strādā demo konts, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera un sāc tiešsaistes tirdzniecību pāris minūtēs!

Tirgo bezriska demo kontā

Praktizē tirdzniecību ar virtuālajiem līdzekļiem

 

Bitcoin un ieskats vēsturē

Tiek uzskatīts, ka Bitcoin izveidojis Satoshi Nakamoto, kurš par šo izgudrojumu paziņoja 2008. gada 31. oktobrī kādā pētījumu izdevumā ar nosaukumu Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System. Pats interesantākais gan ir tas, ka izgudrotāja vārds visdrīzāk ir kādas nezināmas personas vai pat vairāku personu pseidonīms.

2016. gadā kāds austrālietis Kregs Vraits (Craig Wright) sevi pasludināja par "misteru Bitcoin", to akceptēja daudzi prominenti Bitcoin sabiedrības locekļi, bet visdrīzāk, ka tā ir maldinoša informācija, un īstā Bitcoin radītāja identitāte vēl arvien ir noslēpums. Pirms atbildam, kā sākt investēt Bitcoin, apskatīsim kad tika radīts Bitcoin un kā notiek norēķināšanās ar Bitcoin valūtu.

Bitcoin finansiālā vēsture sākas 2010. gada 22. maijā, kad kāds iegādājās picu. Ja neesat iepriekš dzirdējuši par šo nozīmīgo notikumu, neuztraucieties, neesat vienīgie…

Pica nebija šīs transakcijas galvenā daļa, galvenais bija tas, kā par to samaksāja. Šis ēdiens maksāja 10.000 bitkoinus un tā bija pirmā reize, kad šī kriptovalūta tika izmantota, lai kaut ko iegādātos reālajā pasaulē. Tagad šī dienas katru gadu tiek atzīmēta kā Bitcoin picas diena.

Kopš šī notikuma pagājis ilgs laiks. Bitcoin pielietojums un vērtība ir strauji auguši un Bitcoin sen jau vairs nav tikai maksāšanas līdzeklis, daudzi privātie un institucionālie investori investē Bitcoin, lai gūtu peļņu no kriptovalūtas vērtības pieauguma. Priekšstatam par to, kā ir mainījusies Bitcoin vērtība, iedomāsimies, ja šis pirkums tiktu veikts šodien par tiem pašiem 10000 bitkoinu, tas nebūtu lielākais darījums vēsturē, taču tas būtu ap 20 miljoniem ASV dolāru.

Vēl jo vairāk, 2020. gada izskaņā Bitcoin vērtība pārsniedza pat 41 000 USD.

Ja vēlies sekot līdzi Bitcoin (BTC) cenas izmaiņām reāllaikā un atvērt tirdzniecības darījumus ar BTC reālajā vai demo (mācību) tirdzniecības kontā, vari bez maksas lejupielādēt MetaTrader 5 tirdzniecības programmu, vienkārši noklikšķinot uz zemāk redzamā banera.

Pasaulē vadošā vairāku aktīvu platforma


 

Kā investēt Bitcoin un, kā darbojas Bitcoin?

Investīcijas Bitcoin un citās kriptovalūtās ar mērķi nopelnīt uz kriptovalūtas vērtības pieauguma nākotnē, ir tikai viens no veidiem kā var skatīties uz šo finanšu instrumentu. Patiesībā Bitcoin pašos pamatos tika radīts kā maksāšanas līdzeklis ar ko veikt ātrus, drošus maksājumus par zemām izmaksām, bez bankas starpniecības vai jebkādas maksājuma centralizētas apstrādes.

Pirms pievēršamies jautājumam par to kā investēt Bitcoin apskatīsim, kā darbojas Bitcoin maksājuma sistēma, kā tiek pavairoti Bitcoin un kā tiek nodrošināta drošība un privātums.

Sāksim ar Bitcoin maksājumiem! Pārskaitījumi Bitcoin notiek tieši lietotāju digitālo maciņu starpā. Operācija tiek digitāli parakstīta ar unikālu privātu atslēgu, kas pierāda, ka līdzekļi nāk no maciņa īpašnieka.

Kas ir Blockchain tehnoloģija?

Blockchain būtībā ir kā milzīga decentralizēta kases grāmata, kur tiek fiksētas visas Bitcoin transakcijas, kas jebkad tikušas veiktas. Noteikts transakciju skaits veido datu bāzes vienību, ko dēvē par "block", un katrs šāds bloks glabā informāciju par iepriekšējo bloku, tāpat kā katra transakcija glabā informāciju par iepriekšējo transakciju. Šādā veidā blockchain nodrošina pilnīgu maksājumu caurskatāmību.

Ar Bitcoin bloku ķēdēm radās revolucionāra finanšu datu uzglabāšanas metode, kas ikvienam ir pieejama, caurspīdīga, izstrādāta, izmantojot atvērto, kodu, un nepieder nevienai personai vai ierēdniecībai. Tā vietā, blockchain uzturēšana tiek veikta izmantojot kolektīvo miljoniem lietotāju datoru jaudu, kas apstiprina maksājumu un pievieno tos blokiem.

Kolektīvi apstiprinātas transakcijas nevar tikt mainītas vai dzēstas, līdz ar to visi Bitcoin maksājumu ir galīgi un neapstrīdami.

Ko svarīgi ņemt vērā ?pirms uzsākt tirgot finanšu instrumentus

Neraugoties uz to, ka internetā ir atrodama ārkārtīgi plaša informācija par finanšu instrumentu tirdzniecību, lielakoties tā ir fragmentēta, neobjektīva, nesniedz nekādu vai ārkārtīgi mazu pievienoto vērtību un var sajaukt galvu tiem, kuri nav pazīstami ar šo industriju. Lai atvieglotu pirmos soļus iesācējiem un iepazīstinātu tos ar finanšu tirgiem, esam sagatavojuši apmācības vairākos līmeņos.

Mūsu ievadvebinārā mēs izstāstīsim svarīgāko par finanšu instrumentu tirdzniecību, varēsiet noskaidrot, kā mazināt riskus un sākt tirdzniecību reālajā vai demo kontā, uzzināsiet arī to, kā atšķirt finanšu instrumentus, uzstādīt tirdzniecības programmu un atvērt pirmo darījumu demo (mācību) kontā - protams arī atbildēsim uz jums svarīgiem jautajumiem.

Mūsu mērķis ir palīdzēt Jums apgūt finanšu instrumentu tirdzniecību un sasniegt jūsu mērķus. Ar katru nākamo apmācību līmeni mūsu tiešsaistes vebināros varēsiet pilnveidot un attīstīt savas zināšanas, savu tirdzniecības plānu un mācīties no pelnošiem treideriem. Lai reģistrētos tuvākajam vebināram, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera.

Bezmaksas tirdzniecības vebināri

Piesakies mūsu tirdzniecības ekspertu tiešsaistes vebināriem

 

Kas ir Bitcoin (BTC) ieguve jeb mainings?

Kad virknē tiek radīts jauns bloks, tas tiek atalgots ar 12.5 bitkoiniem, kas notiek aptuveni katras 10 minūtes. Tā ir atlīdzība par tā dēvēto "rakšanas" jeb "maininga" procesu, kas tīkla nodrošināšanai patērē elektrību un datora jaudu. Mainings ietver sevī ļoti daudz cilvēkus un specializētas kompānijas visapkārt pasaulei, radot Bitcoin pamatvērtību.

Sistēma automātiski ģenerē jaunus bitkoinus un pati regulē procesa ātrumu, līdz ar to nav iespējams nekādā veidā apiet šos darbības pamatus ar mērķi bitkoinus iegūt ātrāk nekā pārējie to dara ieguldot līdzekļus datoru jaudās un tērējot lielas summas elektrības rēķinos.

Atlīdzība par bloku 2020. gada maijā saruks uz pusi un turpinās sarukt uz pusi ik pēc četriem gadiem, līdz būs ģenerēti 21 miljons bitkoinu. Tas nozīmē, ka fundamentāli ir potenciāls vērtības pieaugumam. Tas nozīmē to, ka tie kas ir investējuši Bitcoin maininga infrastruktūrā, tagad par maksājumu sistēmas nodrošināšanu saņems ievērojami mazāk.

Zemāk pievienotajā grafikā redzams, ka 2020. gādā piedāvājumā ir vairāk nekā 18 miljoni bitkoinu, (87.1% no visa iespējamā apjoma). Tāpat grafiks liecina par strauju piedāvājumā esošo bitkoinu pieaugumu laikā no tā laišanas apgrozībā 2009. gadā līdz 2013. gadam, pēc tam gan piedāvājuma pieaugums palēninājies, liecinot par pieprasījuma pieaugumu, un tā tas turpināsies, protams, ja kāds no konkurentiem, piemēram, Litecoin to nenostums no skatuves.

Kopējais Bitcoin apjoms apgrozībā, Avots: Statista

Bitcoin un pārskaitījumi

Bitcoin ir pilnībā caurspīdīgs. Visi Bitcoin pārskaitījumi ir publiski, izsekojami un tiek glabāti Bitcoin tīklā. Bitcoin adrese ir vienīgā informācija, lai noteiktu, kur bitkoini atrodas un uz kurieni tiek sūtīti.

Šīs adreses privāti veido katra lietotāja maciņš. Kopš lietotājiem parasti ir jāatklāj sava identitāte, lai saņemtu pakalpojumu vai preci, Bitcoin adreses vairs nav pilnībā anonīmas. Bitcoin tīkls ir peer-to-peer tipa tīkls un ir iespējams izsekot lietotāja IP adresi, lai gan tas būtu ļoti sarežģīti.

Kur var norēķināties ar Bitcoin?

Ņemot vērā Bitcoin vērtības pieaugumu un pieprasījumu tirgū, daudzi investori ir izvēlējušies investēt Bitcoin un izmantot tā vērtības izmaiņas tirgū peļņas gūšanai, tomēr pastāv daudz dažādu lietu, ko var iegādāties izmantojot Bitcoin. Arī vietu, kur to pieņem kā maksājumu līdzekļi kļūst aizvien vairāk. Pēc www.coindesk.com 2019. gada datiem, komersantu skaits, kas pieņem Bitcoin, ir vienkārši eksplodējis.

Daudzi no tiem ir tiešsaistes e-komercijas resursi, taču strauji pieaudzis arī fizisku veikalu skaits, kuros var nerēķināties ar BTC. Un saraksts pastāvīgi pieaug, šobrīd to jau var tērēt praktiski visur.

  • Populārām mājsaimniecības precēm;
  • Videospēlēm;
  • Dāvanu kartēm;
  • Ceļojumiem;
  • Pārtikai;
  • Automašīnām;
  • Ziedojumiem un labdarībai;
  • Tiešsaistes un fiziskajos veikalos.

Vairums Bitcoin apstrādātāju pie apmaksas piedāvā arī QR kodu, kas satur Bitcoin adresi un maksājuma summu.

QR kodi ir ļoti ērts veids norēķiniem, izmantojot Bitcoin maciņu viedtālrunī. Vienkārši noskenējiet QR kodu, un tas aizpildīs saņēmēja Bitcoin adresi un pieprasīto maksājuma summu. Tiklīdz nosūtīsiet maksājuma apstiprinājumu, tas būs izpildīts.

Bitcoin un digitālās valūtas statuss

Legālais statuss dažādās valstīs atšķiras, taču valstu saraksts, kas atzīst BTC, pastāvīgi pieaug.

Bitcoin darbojas neatkarīgi no jebkuras centrālās bankas, pretēji citām labi zināmām valūtām, piemēram, ASV dolārs un Eiro. Bitcoin tīklam nav viena centrāla administrācijas punkta, tādējādi padarot to par decentralizētu digitālo valūtu.

Bitcoin fundamentālā vērtība tiek ģenerēta ar ieguves palīdzību un cieši saistīta ar elektrības un datoru komponenšu izmaksām, savukārt pārējo vērtību veido tās ierobežotais apjoms, lēnais "ražošanas" process un pieaugošais pieprasījums.

Bitcoin gūst arvien plašāku popularitāti pasaulē gan investīcijām, gan kā reāls maksāšanas līdzeklis, ar kura palīdzību var iegādāties dažādas preces un pakalpojumus, kas šīs kriptovalūtas pieprasījumu dzen vēl augstāk.

Regulācija dažādās valstīs atšķiras. Šobrīd Japānā Bitcoin ir oficiāli atzīta kā nauda, tikmēr citās valstīs šobrīd nav atsevišķa regulējuma vai arī tā tiek uzskatīta par preci. Taču paredzams, ka nacionālo finanšu regulatoru interese par Bitcoin un citām virtuālajām valūtām tikai pieaugs, jo blockchain tehnoloģijas strauji izplatās un kripto-ekonomikas apmēri aug.

Bitcoin un volatilitāte

Bitcoin ir ļoti volatīls aktīvs, kur dienas svārstības bieži vien pārsniedz 10%, tādējādi padarot to par diezgan riskantu investīciju un tirdzniecības aktīvu. Tajā pašā laikā daudzi treideri un investori visā pasaulē izvēlās investēt Bitcoin, tieši dēļ augstās tirgus valatilitātes jeb cenas izmaiņām. Protams, augsts atalgojums nav iespējams bez augsta riska un nevajadzētu investēt līdzekļus, kurus nevarat atļauties zaudēt - tāpēc ieguldiet apdomīgi,

Labās ziņas ir tās, ka Admirals savos noteikumos piedāvā paplašinātas iespējas - Volatilitātes aizsardzību - kas īpaši noder darbā ar augstas volatilitātes instrumentiem.

Bitcoin - vai burbulis?

Situācija ap kripto-tehnoloģijām ļoti atgādina dotcom burbuli 2000-šo gadu sākumā. Pastāv ļoti daudz ar blockchain tehnoloģijām saistītu projektu, kas ikdienu paziņo par ICO (Initial Coin Offering), kas ir tāds kā projekta pūļa finansēšanas līmenis. Tas ir kā pirmreizējais publiskais piedāvājums tikai kripto-ekonomikā un daudzi privātie investori izvēlās investēt šādos riskantos darījumos ar mērķi gūt ievērojamu peļņu nākotnē.

Projektus kolektīvi finansē cilvēki, kas iegādājas attiecīgā projekta tādus kā "žetonus", ko pēc tam var iemainīt pret bitcoin vai citām lielākajām kriptovalūtām. Protams, tāpat kā jebkurā citā nozarē, 90% no projektiem neizdodas radīt dzīvotspējīgu produktu. Šobrīd bitcoin cena ir zināmā mērā pārkarsusi, tas daļēji noticis pateicoties lieliem bitcoin tēriņiem jau minētajos ICO.

Tātad ir burbulis, vai nav? To mēs uzzināsim tikai tad, ja tas plīsīs. Tikmēr ar Admirals varat tirgot Bitcoin CFD un izmantot 1:5 kredītplecu. Atgādinām, ka Bitcoin tirdzniecība ir iespējama 25 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

Kā investēt un tirgot Bitcoin CFD ar Admirals!

Tātad vai tas ir burbulis vai nē? To rādīs laiks, bet tikmēr ar Admirals varat tirgot Bitcoin CFD un nopelnīt gan uz cenas augšupeju, gan lejupslīdi! Pieejams arī kredītplecs līdz 1:2 klientiem ar statusu "Privāts klients" un līdz 1:5 klientiem ar statusu "Profesionāls klients", 24/7 nedēļā!

Lai investēt Bitcoin, ir svarīgi atrast uzticamu un drošu tiešsaistes brokeri, piemēram, Admirals UK Ltd, kas piedāvā tirgot Bitcoin cenas starpības līgumus (CFD). Nākamais solis ir atvērt tirdzniecības kontu un lejupielādēt tirdzniecības programmu, piemēram, MetaTrader 5 (MT5). Pēc tam savā tirdzniecības programmā atrast, piemēram, BTCUSD un pievienot to savam tirgojamo instrumentu sarakstam, lai sāktu kriptovalūtas tirdzniecību.

Lai investētu Bitcoin un sāktu Bitcoin CFD tirdzniecību, vienkārši sekojiet līdzi šiem soļiem.

  1. atveriet savu MetaTrader 5 tirdzniecības programmu un veiciet autorizāciju;
  2. dodieties uz sadaļu "Skatīt" galvenajā izvēlnē lapas augšā un noklikšķiniet uz "Tirgus apskats" vai izmantojiet taustiņu kombināciju Ctrl + M;
  3. "Tirgus apskats" logā noklikšķiniet uz jebkura Simbola ar peles labo pogu, un izvēlēties "simboli". Variet arī izmantot taustiņu kombināciju Ctrl + U;
  4. "Simboli" loga meklēšanas sadaļā ierakstiet, piemēram, Bitcoin vai tā abreviatūru #BTCUSD (Bitcoin pret ASV dolāru);
  5. uzklikšķiniet uz atrastā Simbola un dodieties uz sadaļu "Rādīt Simbolu";
  6. kad tas tiks izdarīts, BTCUSD akciju indekss tiks pievienotas Jūsu "Tirgus apskats" sarakstam;
  7. ar peles labo pogu noklikšķiniet uz BTCUSD simbola "Tirgus apskats" logā un izvēlieties "Jauns rīkojums";
  8. šajā logā Jūs variet izvēlēties darījuma apjomu, stop loss un take profit līmeņus.
  9. kad visi obligātie parametri tiks aizpildīti, noklikšķiniet uz pirkt, lai atvērtu Bitcoin tirdzniecības darījumu un sāktu investēt Bitcoin CFD.

Tirgojot Bitcoin CFD ar Admirals, Jums būs iespēja atvērt gan garās (pirkšanas), gan īsās (pārdošanas) pozīcijas. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā kurā virzienā notiks cenas kustība, jums būs iespēja nopelnīt uz cenas izmaiņām jeb starpības.

Mēs piedāvājam sekojošus produktus Bitcoin CFD tirdzniecībai:

Simbols Nosaukums
Bitcoin un FIAT valūtu pāri  

BCHEUR

Bitcoin Cash vs Euro CFD
BCHUSD Bitcoin Cash vs US Dollar CFD

BTCEUR

Bitcoin vs Euro CFD
BTCUSD Bitcoin vs US Dollar CFD
Bitcoin un kriptovalūtu pāri  
BCHBTC Bitcoin Cash vs Bitcoin CFD
ETCBTC Ethereum Classic vs Bitcoin CFD
LTCBTC Litecoin vs Bitcoin CFD
XRPBTC Ripple vs Bitcoin CFD
XMRBTC Monero vs Bitcoin CFD
DSHBTC Dash vs Bitcoin CFD
u.c.  

Lai uzzinātu par visiem piedāvātajiem Bitcoin tirdzniecības pāriem un noteikumiem Bitcoin tirdzniecībai mūsu tirdzniecības programmās, apmeklē mūsu mājaslapas sadaļu "Līgumu specifikācijas."

Kāpēc Admirals?

  • mēs nodrošinām kontu aizsardzību un finansiālās garantijas;
  • faktiskās tirgus kotācijas;
  • jūs izvēlēsities tirgot ar starptautiski atzīta un apbalvota brokeru uzņēmuma starpniecību, kas ir uzraudzīts no Austrālijas Vērtspapīru un ieguldījumu komisijas (ASIC), Kipras Vērtspapīru un biržas komisijas (CySEC), Apvienotās Karalistes Finanšu uzraudzības iestādes (FCA) un Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādes (EFSA);
  • piedāvājam plašāko tirdzniecības kontu klāstu, kas ideāli atbildīs izvēlētajam tirdzniecības stilam un stratēģijai;
  • pieejams kredīplecs - līdz pat 1:500 klientiem ar statusu "profesionāls klients" un 1:30 klientiem ar statusu "privāts klients;"
  • iespēja tirgot mazus apjomus, piemēram, mini-lotes, kas ir 0,01 lote;
  • Admirals klientiem ir piekļuve vairāk nekā 8000 finanšu instrumentiem, iespēja izveidot pasīvo ienākumu investīciju portfeli veicot ieguldījumus reālajās uzņēmumu akcijās, dažādos sektoros, obligācijās un lielākajos pasaules indeksos ar biržā tirgotajiem fondiem (ETF) - saņemot dividendes no ieguldījumiem akcijās vai fondu daļās. Ar visu finanšu instrumentu klāstu vari iepazīties mūsu mājaslapas sadaļā "Līgumu specifikācijas;"
  • iespēja tirgot atvasināto finanšu instrumentu, piemēram, fjūčeru, izejvielu, Forex valūtas pāru, kriptovalūtu, metālu, obligāciju, ETF, akciju un akciju indeksu cenas starpības līgumus (CFD);
  • tiek atbalstīti visi tirdzniecības stili un stratēģijas: hedžēšana, skalpēšana, padomnieki (EA) – bez jebkādām tirdzniecības barjerām;
  • nodrošinām bezmaksas mācību materiālus, kā arī attālinātos tiešsaistes vebinārus mūsu klientiem;
  • saņem jaunākās tirgus ziņas mūsu "Treidera blogā"
  • vari tirgot finanšu instrumentus no sev ērtas viedierīces - PC, Mac, Web, Android un iOS;
  • mums ir ofisi visā pasaulē, tāpēc esam vienmēr pieejami saviem klientiem jebkurā laikā un vietā.
  • mūsu klientiem ir pieejama Admirals karte ērtākiem pārskaitījumiem, maksajumiem un līdzekļu izņemšanai no tirdzniecības konta.

Kā tika minēts iepriekš, Admirals piedāvā daudz vairāk kā tikai Bitcoin tirdzniecību vai darījumus ar kriptovalūtām! Mēs piedāvājam arī Forex (valūtu), dārgmetālu, preču un izejvielu, ETF (biržā tirgoto fondu), obligāciju, akciju un citu instrumentu CFD tirdzniecību. Tāpat Admirals saviem klientiem piedāvā investīcijas reālajās uzņēmumu akcijās un ETF no pasaules 15 lielākajām biržām, ar iespēju saņemt dividendes no ieguldītā uzņēmumu akcijās vai fondu daļās.

Gadījumā ja meklē ilgtermiņa investīcijas iespējas, tad zini, ka Admirals Invest.MT5 konts ir domāts tieši Tev. Ja tas ir tas, ko meklē - vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera un aizpildi elektronisko pieteikuma veidlapu, lai atvērtu Invest.MT5 kontu jau šodien.

Ieguldi pasaulē populārākajos instrumentos

Tūkstošiem akciju un ETF rokas stiepiena attālumā

 

Par Admirals

Admirals ir vairākkārtējs starptautisku apbalvu ieguvējs, globāli regulēts Forex un CFD brokeris, kas piedāvā tirdzniecību ar vairāk, kā 8000 finanšu instrumentiem izmantojot pasaulē populārākās tirdzniecības programmas MetaTrader 4 un MetaTrader 5. Sāc tirgot jau šodien!

Atruna: Sniegtie dati satur papildu informāciju attiecībā uz analīzi, prognozēm vai citiem datiem vai informāciju (turpmāk "analīzi"), kas publiskota Admirals mājaslapā. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, lūdzu, ņemiet vērā, ka:

  1. Analītika publicēta tikai informatīviem mērķiem un nav uzskatāma par personīgu piedāvājumu, ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot kādu no finanšu instrumentiem.
  2. Jebkuru investīciju lēmumu klients veic pats. Admirals nav uzskatāms par atbildīgu jebkuru zaudējumu gadījumā, neskatoties uz to, vai lēmums ir vai nav balstīts uz analītiku.
  3. Jebkuru šādu analītiku sagatavo neatkarīgs analītiķis (turpmāk "Autors"), balstoties uz personīgo viedokli.
  4. Lai nodrošinātu klienta interešu aizstāvību, Admirals apstiprinājusi attiecīgas iekšējās procedūras, lai novērstu un pārvaldītu interešu konfliktus.
  5. Lai nodrošinātu analītikas avotu uzticamību, tiek izmantoti visi iespējamie saprātīgie līdzekļi, lai nodrošinātu, ka visi analītikas avoti ir uzticami un visa informācija ir pilnīga, Admirals negarantē šādas analītikas pareizību vai pilnību. Jebkuri minētie skaitļi, saistīti ar pagātnes rezultātiem, un nav attiecināmi uz nākotnes rezultātiem.
  6. Analītikas rezultāti nav uztverami kā garantija no Admirals puses, ka klientam būtu jāgūst peļņa no šīm stratēģijām vai ar tām saistītie zaudējumi būtu ierobežoti.
  7. Jebkurš vēsturisks sniegums, kas norādīts šajā publikācijā, nav uzskatāms kā garantija no Admirals puses jebkādam nākotnes cenu kustībām tirgū. Finanšu instrumenta vērtība var gan pieaugt, gan sarukt un šīs vērtības saglabāšana netiek garantēta.
  8. Analītikā iekļautās prognozes var tikt pakļautas papildus maksai, nodokļiem vai citām izmaksām, atkarībā no publikācijas. Admirals sniegto pakalpojumu izcenojumi ir publiski pieejami Admirals mājaslapā.

Finanšu instrumenti, kuru tirdzniecībā tiek izmantots kredītplecs (tajā skaitā cenu starpības līgumi) ir spekulatīvas dabas un var radīt gan peļņu, gan zaudējumus. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, aicinām konsultēties ar neatkarīgu finanšu padomnieku, lai pārliecinātos, ka izprotat saistītos riskus!

TOP RAKSTI
Kas ir Solana kriptovalūta?
Kā izveidot ātru, decentralizētu un drošu blokķēdi? Solana mēģina to visu apvienot vienotā risinājumā. Pateicoties tās novatoriskajam mehānismam, šīs kriptovalūtas popularitāte ir strauji augusi.Tātad, kas ir Solana? Tā ir publiska blokķēde un tiešs Ethereum konkurents. Kā minēts iepriekš, Solana iz...
Kas ir Bitcoin ETF?
Bitcoin ETF ir biržā tirgots fonds, kas ar nākotnes līgumu starpniecību, seko līdzi Bitcoin cenai, tādā veidā sniedzot jums iespēju ieguldīt kriptovalūtā bez nepieciešamības to "fiziski" iegādāties. Satura rādītājs: Kas ir ETF un kā tas darbojas? Kas ir Bitcoin ETF? Kā...
Kas ir altkoini jeb Altcoins? Un kuras ir labākās alternatīvās kriptovalūtas ieguldījumiem
Altcoins ir alternatīvās kriptovalūtas, kas neietver tradicionālās un labi zināmās kriptovalūtas, piemēram, Bitcoin. Kas ir altkoini jeb Altcoins? Termins Altcoin nāk no angļu valodas un tas ietver divus vārdus, kas paskaidro tā būtību - “alternatīvās kriptovalūtas.” Zem šī termina...
Skatīt visu