Āzijas akciju tirgus un ieguldījumi Āzijas akciju indeksos

Admirals

Attīstības valstu tirgi kopā ar Āzijas reģionu veido 85% no pasaules populācijas un tiek pamatoti uzskatīts par vienu no "dzinējspēkiem" globālajai ekonomikas izaugsmei. Ņemot vērā tādu tirgu kā Honkongas, Singapūras, Dienvidkorejas, Taivānas, vai Japānas un Ķīnas nozīmi reģionālajā un globālajā ekonomikā, būtu nepareizi šos tirgus vienkārši ignorēt.

Lai labāk izprastu Āzijas tirgu un iepazītos ar Āzijas akciju tirgus indeksiem, šajā rakstā apskatīsim sekojošas tēmas:

Āzijas akciju indeksu tirgus

Globālos akciju tirgus var salīdzināt ar izsoļu namiem. Tajos treideri, investori, pensiju fondi un hedžfondu menedžeri pērk un pārdod publisko uzņēmumu akcijas, akciju indeksus, biržā tirgotos fondus (ETF), biržā tirgotās parādzīmes (ETN), valsts un kooperatīvās obligācijas, kā arī fjūčerus jeb nākotnes līgumus.

Lielākā daļa no Jums, iespējams, jau ir pazīstami ar biržām vai vismaz dzirdējuši par, piemēram, Ņujorkas biržu, kas atrodas Volstrītā - tas ir visā pasaulē lielākais akciju tirgus, kurā tiek pirktas un pārdotas tādu uzņēmumu kā Nike, Apple Disney, Netflix, Facebook, Walmart u.c. uzņēmumu akcijas.

Neskatoties uz to, ka Ņujorkas birža un NASDAQ ir divi lielākie tirgi pēc tirgus kapitalizācijas (tirgojamo akciju kopējās vērtības), Āzijas biržas nekur tālu neatpaliek un ieņem uzreiz nākamās trīs pozīcijas. Trešais lielākais akciju tirgus pasaulē ir Tokijas birža (Japāna), ceturtais ir Šanhajas birža (Ķīna) un piektais lielākais akciju tirgus ir Honkongas birža (Honkonga).

Zemāk tabulā atradīsiet desmit pasaules lielākās biržas pēc tirgus kapitalizācijas.

Nr. Nosaukums Dibināšanas gads Tirgus kapitalizācija (USD)
1 Ņujorkas Fondu birža (New York Stock Exchange) 1792. gada 17. maijs 19.3 triljoni
2 Nacionālā vērtspapīru tirgotāju automatizēto kotāciju asociācija (NASDAQ) 1971. gada 4. februāris 13.8 triljoni
3 Tokijas fondu birža (Tokyo Stock Exchange) 2003. gada 1. janvāris 5.7 triljoni
4 Šanhajas fondu birža (Shanghai Stock Exchange) 1990. gada 26. novembris 4.9 triljoni
5 Honkongas fondu birža (Hong Kong stock exchange) 1891. gada 3. februāris 4.4 triljoni
6 Euronext 2000. gada 22. septembris 3.9 triljoni
7 Šeņdžeņas fondu birža (Shenzhen Stock Exchange) 1990. gada 1. decembris 3.5 triljoni
8 Londonas fondu birža (London Stock Exchange) 1571. gada 23. janvāris 3.2 triljoni
9 Toronto fondu birža (Toronto Stock Exchange) 1861. gada 25. oktobris 2.1 triljons
10 Bombejas fondu birža (Bombay Stock Exchange) 1877. gada 9. jūlijs 1.7 triljoni

Avots: Markets Insider, pasaules lielākās biržas 2020. gadā. Tabulu sagatavojis Admirals.

Apskatot datus par pasaules lielākajām, biržām top skaidrs, ka Āzijas tirgus ieņem nozīmīgu daļu no kopējā pasaules akciju un akciju indeksu tirgus, tāpēc norobežoties no šī tirgus vai to pilnīgi to ignorēt nebūtu pareizi - vēl jo vairāk ņemot vērā šī tirgus izaugsmes potenciālu nākotnē. Kā redzams grafikā augstāk, no pasaulē 10 lielākajām biržām četras atrodas Āzijas reģionā. Turklāt tas, ka to kopējā tirgus kapitalizācija 2020. gadā ir sasniegusi 18.5 triljonus USD ir apliecinājums šī tirgus nozīmīgumam un potenciālam.

Šeit gan būtu svarīgi piebilst, ka Āzijas tirgus ir kontrastu pilns un tajos ir valstis, kas ļoti krasi atšķiras viena no otras, īpaši, ja skatāmies no ekonomiskās un institucionālās attīstības viedokļa. Ir augsti attīstītas valstis, piemēram, Japāna un tā dēvētie "Āzijas tīģeri" - Honkonga, Singapūra, Dienvidkoreja un Taivāna - ir reģionālie smagsvari, piemēram, Ķīna, Indija u.c. un mazāk attīstītas ekonomikas, kuras tālu atpaliek no iepriekš minētajām.

60. gadu sākumā līdz ar industrializācijas attīstību reģionā, Āzijas valstīs mērķtiecīgi tika attīstīta masu produkcijas ražošana tādos sektoros, kā elektronika, tekstils u.c. Kļūstot par galveno pasaules masu patēriņa preču ražotāju, Āzijas valstīm bija izdevies attīstīt un nostabilizēt tās ekonomikas, piesaistīt jaunas investīcijas un radīt labu augsni ārvalstu investīcijām, kā rezultātā, šobrīd, vairums pasaules vadošo tehnoloģiju uzņēmumu atrodas tieši šajā reģionā.

Ja Tev ir radusies interese apgūt akciju tirgu, tad zini, ka Admirals piedāvā bezmaksas tiešsaistes vebinārus un tirdzniecības iespējas demo (mācību) kontā.

Vebināros varēsi pilnveidot savas tirdzniecības stratēģijas, izprast tirdzniecības plāna izstrādes principus, apgūt automatizēto tirdzniecību un robotu programmēšanu un daudzas citas noderīgas prasmes veiksmīgai finanšu instrumentu tirdzniecībai. Ja Tev ir radušies jautājumi un vēlies tos uzdot mums, droši reģistrējies tuvākajam vebināram, vienkārši noklikšķinot uz zemāk redzamā banera.

Bezmaksas tirdzniecības vebināri

Piesakies mūsu tirdzniecības ekspertu tiešsaistes vebināriem

 

Bet tagad apskatīsim dažus no galvenajiem Āzijas akciju tirgiem, kas ir pieejami Admirals tirdzniecības programmās.

Galvenie Āzijas akciju indeksi

Viens no vienkāršākajiem veidiem, lai uzsāktu tirdzniecību Āzijas akciju tirgū ir sākt ar akciju tirgus indeksu tirdzniecību. Akciju indeksi ir finanšu instrumenti, kas atspoguļo konkrētas valsts noteiktu uzņēmumu akciju groza vērtību. Pirmais indekss tika radīts jau tālajā 1896. gadā, ko izveidoja Čārlzs Dovs (Charles Dow). Šodien mēs šo indeksu pazīstam kā Dow Jones Index (DJI).

Daudzi pasaules akciju indeksi tiek tirgoti fjūčeru tirgos, kuros tiek pirkti un pārdoti fjūčeru līgumi līdzīgi, kā akciju tirgos jeb biržās. Admirals brokeru kompānija piedāvā iespēju iegādāties akciju indeksu fjūčeru cenas starpības līgumus (CFD), kas ļauj nopelnīt pie gan augoša, gan krītoša tirgus, turklāt neiegādājoties pašu bāzes aktīvu. Vairāk par fjūčeru un CFD tirdzniecību uzzināsi vienkārši noklikšķinot uz saites šeit.

Admirals klientiem ir iespēja tirgot dažu no Āzijas lielāko akciju tirgu indeksiem - vairāk, kā 24 indeksu fjūčeru CFD un 19 cash indeksu CFD, bez komisijas maksas ieskaitot:

  1. China A50 Index Futures CFDs
  2. Hang Seng Index Futures CFDs
  3. India 50 Index Futures CFDs
  4. Singapore Free Index Futures CFDs
  5. Taiwan 50 Index Futures CFDs
  6. Nikkei 225 Index CFD (cash)

Pirms ieguldīt privātos līdzekļus akciju indeksos, noteikti būtu vērts apsvērt priekšrocības ko sniedz demo konts.

Kā noskaidrojām iepriekš, tirgojot jebkuru finanšu instrumentu ir svarīgi, ka Jūs pārbaudiet savas stratēģijas un tirdzniecības plāna veiktspēju reālos tirgus apstākļos - un tieši šī ir viena no galvenajām priekšrocībām, ko ir vērts izcelt tirgojot demo kontā.

Tirgojot ar virtuālajiem līdzekļiem demo kontā, varēsiet apgūt ne tikai akciju indeksu tirdzniecību, bet arī atvērt tirdzniecības darījumus ar vērtspapīriem, piemēram, akciju un valsts obligāciju cenas starpības līgumiem (CFD), tirgot finanšu instrumentus kriptovalūtu un Forex tirgū, indeksu, preču un izejvielu (piemēram, naftas un zelta) un daudzos citos tirgos.

Tirdzniecība ar virtuālajiem līdzekļiem reālos tirgus apstākļos ir priekšrocība, kāpēc mūsu demo kontus izmanto ne tikai iesācēji, bet arī paši pieredzējušākie treideri un privātie ieguldītāji, lai pārbaudītu sava tirdzniecības plāna un stratēģijas veiktspēju.

Lai atvērtu demo (mācību) kontu bez maksas, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera un sāc tirdzniecību pāris minūtēs!

Tirgo bezriska demo kontā

Praktizē tirdzniecību ar virtuālajiem līdzekļiem

 

Vajadzīga palīdzība demo konta atvēršanai? Noskaties video vai apmeklē mūsu YouTube kanālu!

Ieguldījumi Āzijas akciju indeksos: China A50 Index

China A50 indekss tiek dēvēts arī par FTSE China A50 indeksu, ņemot vērā, ka to pārvalda UK FTSE Group. Indekss atspoguļo Šanhajas un Šenžeņas biržās tirgoto uzņēmumu akciju kopējo vērtību. Indeksā ir iekļauti arī tādi uzņēmumi kā PetroChina, Shanghai Pudong Development Bank, Bank of China u.c.

Zemāk atradīsiet desmit lielākās kompānijas, kas iekļautas China A50 akciju indeksā pēc to tirgus kapitalizācijas un "svara" indeksā:

Ping An Insurance - 10.86%; Kweichow Moutai - 11.06%; China Merchants Bank - 6.65%; Wuliangye Yibin - 6.1%; Citic Securities - 3.78%; Gree Electric Appliances Inc of Zhuhai - 3.75%; Industrial Bank - 3.42%; Jiangsu Hengrui Medicine - 3.3%; China Vanke - 2.6%; Inner Mongolia Yili Industrial - 2.99%

Zemāk atradīsiet ilgtermiņa, W1 China A50 Index Futures CFD cenas grafiku:

Avots: Admirals MetaTrader 5 Supreme Edition, #China50_J0, W1, datu diapazons no 2017. gada 8. janvāra līdz 2020. gada 19. oktobri. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Augstāk redzamais grafiks ir no MetaTrader 5 programmas, ko piedāvā Admirals un tajā ir apskatāms izvēlētā instrumenta cenas grafiks kā arī "Tirgus apskats" logs, kurā atspoguļoti daži no tirdzniecībai pieejamajiem akciju fjūčeru CFD.

Ieguldījumi Āzijas akciju indeksos: Hang Seng Index

Hang Seng Indekss ir Honkongas biržā tirgoto uzņēmumu brīvās apgrozības (free-float), pēc kapitalizācijas svērts (capitalization-weighted) indekss. Indeksā iekļautie uzņēmumi tiek iekļauti arī atsevišķos sektoru indeksos, piemēram, tādos kā tirdzniecība un rūpniecība, finanses, īpašumi un komunālie pakalpojumi u.c. Daži no uzņēmumiem kas iekļauti Hang Seng indeksā ir Hang Seng Bank Ltd, Sands China Ltd un China Mobile Ltd.

Zemāk atradīsiet desmit lielākās kompānijas, kas iekļautas Hang Seng akciju indeksā pēc to tirgus kapitalizācijas un "svara" indeksā:

TENCENT - 10.13%; CCB - 9.31%; PING AN - 8.12%; CHINA MOBILE - 5.21%; BABA-SW - 5.20%; ICBC - 5.09%; MEITUAN-W - 4.88%; XIAOMI-W - 4.26%; BANK OF CHINA - 3.27%; CM BANK - 2.45%;

Zemāk atradīsiet ilgtermiņa, W1 Hang Seng Index CFD (cash) cenas grafiku:

Avots: Admirals Meta Trader 5 Supreme Edition, HSCEI50, D1, datu diapazons no 2020. gada 20. marta līdz 2020. gada 19. oktobrim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Ieguldījumi Āzijas akciju indeksos: India 50 Index

India 50 Indekss, kas zināms arī kā NIFTY 50 ir galvenais Indijas biržas indekss. Tas atspoguļo Indijas biržā publiski kotēto, Indijas vērtīgāko (blue-chip) uzņēmumu kopējo vērtību. Indeksā ir iekļauti tādi uzņēmumi kā ICICI Bank, Reliance Industries un Tata Steel u.c.

Zemāk atradīsiet desmit lielākās kompānijas, kas iekļautas India 50 akciju indeksā pēc to tirgus kapitalizācijas un "svara" indeksā:

Reliance Industries Ltd. - 14.93%; HDFC Bank Ltd. - 9.69%; Infosys Limited - 7.63%; Housing Development Fin. Corp. Ltd. - 6.44%; Tata Consultancy Services Ltd. - 5.41%; ICICI Bank Ltd. - 5.06%; Kotak Mahindra Bank Limited - 3.84%; Hindustan Unilever Ltd. - 3.82%; ITC Ltd. - 3.1%; Larsen and Toubro Ltd. - 2.28%.

Zemāk atradīsiet H4 India 50 Index Futures CFD cenas grafiku:

Avots: Admirals MetaTrader 5 Supreme Edition, _India50_V0, D1 sveču grafiks. Datu diapazons no 2020. gada 16. janvāra līdz 2020. gada 19. oktobrim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Ieguldījumi Āzijas akciju indeksos: Singapore Free Index

Singapore Free indekss, kas zināms arī kā Singapore 25 indekss, atspoguļo Singapūras biržā tirgoto lielāko 25 uzņēmumu vērtību. Indekss ir piesaistīts MSCI Singapore Free akciju tirgus indeksam. Singapore Free indeksā ietilpst tādi uzņēmumi kā DBS Group Holdings, OCBC Bank un Singapore Airlines u.c.

Zemāk atradīsiet desmit lielākās kompānijas, kas iekļautas Singapore Free akciju indeksā pēc to tirgus kapitalizācijas un "svara" indeksā:

DBS GROUP HOLDINGS - 26.18%; OCBC BANK - 20.39%; UNITED OVERSEAS BANK - 16.40%; SINGAPORE TELECOM - 12.68%; ASCENDAS REIT - 7.30%; WILMAR INTERNATIONAL - 6.19%; SINGAPORE EXCHANGE - 5.39%; CAPITALAND - 5.10%; KEPPEL CORP - 4.75%; MAPLETREE LOGISTICS - 3.98%.

Zemāk atradīsiet H4 Singapore 25 Free 50 Index Futures CFD cenas grafiku:

Avots: Admirals MetaTrader 5 Supreme Edition, Singapore25_V0, D1 sveču grafiks. Datu diapazons no 2019. gada 20. novembra līdz 2020. gada 19. oktobrim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Ieguldījumi Āzijas akciju indeksos: Taiwan 50 Index

Taiwan 50 indekss seko līdzi 50 lielākajiem Taivānas biržā tirgotajiem uzņēmumiem un ir izveidots sadarbojoties Taivānas biržai ar FTSE Group. Taiwan 50 indeksā ietilpst tādi uzņēmumi kā Taiwan Semiconductor Manufacturing, Chunghwa Telecom un MediaTek u.c.

Zemāk atradīsiet piecas lielākās kompānijas, kas iekļautas Taiwan 50 akciju indeksā pēc to tirgus kapitalizācijas un "svara" indeksā:

Taiwan Semiconductor Manufacturing Technology - 48.93%; Hon Hai Precision Industry - 4.35%; MediaTek Technology 4.23%; Delta Electronics - 1.92%; Chunghwa Telecom - 1.92%

Zemāk atradīsiet H4 Taiwan 50 Index Futures CFD cenas grafiku:

Avots: Admirals MetaTrader 5 Supreme Edition, _Taiwan50_V0, D1 sveču grafiks. Datu diapazons no 2020. gada 14. janvāra līdz 2020. gada 16. oktobrim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Ieguldījumi Āzijas akciju indeksos: Nikkei 225 Index

Nikkei-225 indekss tiek svērts pēc indeksā iekļauto uzņēmumu akciju vidējās vērtības (price-weighted). Tas atspoguļo 225 vērtīgākos Japānas uzņēmumus kas kotēti Tokijas biržā. Indekss pirmo reizi tika publicēts 1949. gadā un kārtība uzņēmuma iekļaušanai indeksā ir atšķirīgi no ierastās, kad tiek svērta uzņēmuma tirgus kapitalizācija attiecībā pret citiem biržā tirgotiem uzņēmumiem.

Zemāk atradīsiet desmit lielākās kompānijas, kas iekļautas Nikkei 225 akciju indeksā pēc to tirgus kapitalizācijas un "svara" indeksā:

Toyota Motor, Softbank, NTT Docomo, Nippon Telegraph & Telephone, Mitsubishi UFJ Financial, KDDI, Sony, Recruit Holdings, Sumitomo Mitsui Financial Group, Honda Motor.

Zemāk atradīsiet ilgtermiņa W1 Japan 225 Index CFD (cash) cenas grafiku:

Avots: Admirals MetaTrader 5 Supreme Edition, JP225, Weekly, D1 sveču grafiks, datu diapazons no 2017. gada 30. aprīļa līdz 2020. gada 19. oktobrim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Admirals Trade.MT5 konta īpašniekiem ir piekļuve Nikkei iekļauto uzņēmumu akciju CFD, kas nozīmē, ka peļņas iespējas tiek nodrošinātas gan augošā, gan krītošā tirgū. Turklāt Invest.MT5 konta īpašnieki var iegādāties arī reālās akcijas, ieskatot, Nikkei 225 indeksā un citos akciju indeksos iekļautos uzņēmumus un to akcijas.

Ja esi apsvēris iespēju iegādāties Japānas uzņēmumu akcijas vai investīciju iespējas biržā tirgojamajos fondos (ETF), tad ziniet, ka Invest.MT5 piedāvā:

  • iespēju piekļūt pasaules 15 lielākajām biržām un tirgot tūkstošiem uzņēmumu akciju un ETF;
  • atvērt kontu veicot 1 EUR iemaksu, saņemt minimālu komisiju 1 USD apmērā par darījumiem ar ASV akcijām;
  • bezmaksas piekļue reālā laika tirgus datiem, bez aizkaves un papildu maksas;
  • izveidot pasīvu ienākumu plūsmu no akciju un ETF dividendēm;
  • izmanto visā pasaulē atzītu MetaTrader 5 programmu savām investīcijām.

Vari esi izlēmis veikt investīcijas akcijās un ETF, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera, lai atvērtu Invest.MT5 kontu!

Ieguldi pasaulē populārākajos instrumentos

Tūkstošiem akciju un ETF rokas stiepiena attālumā

 

Kā ieguldīt Āzijas akcijās un akciju indeksos

Pēc tam, kad būsiet atvēris demo vai reālo tirdzniecības kontu un lejupielādējis bezmaksas MetaTrader 5 programmu, jūs variet sākt tirgot Āzijas tirgus akcijas un akciju indeksus vai jebkuru citu Jūsu izvēlētu finanšu instrumentu. Lai sāktu tirdzniecību Jums vispirms ir jāatrod sevis izvēlētais instruments:

  1. atver MetaTrader 5 programmu;
  2. atver "Tirgus pārskats" logu, noklikšķinot uz "Skatīt" galvenajā izvēlnē vai izmanto taustiņu kombināciju Ctr+M. Pēc šī atvērsies tirgojamo "simbolu" saraksts - kreisajā pusē no grafika loga;
  3. ar labo peles pogu noklikšķiniet uz "Tirgus pārskats" loga un izvēlieties "Simboli", vai vienkārši izmantojiet taustiņu kombināciju Ctrl+U;
  4. kad tas tiks paveikts, atvērsies logs (kā redzams piemērā zemāk) ar visiem Jums pieejamajiem tirgiem, ieskaitot, akciju CFD, indeksu fjūčeru CFD, Cash Indeksu CFD u.c.;
  5. lai pievienotu Jūsu izvēlēto finanšu instrumentu "Tirgus pārskats" logam, vienkārši izvēlieties simbolu no dotā saraksta un noklikšķiniet "Ok".

Atruna: Šajā rakstā iekļauto finanšu instrumentu grafiki ir iekļauti informatīvam nolūkam un nav uzskatāmi par tirdzniecības ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot jebkuru no Admirals piedāvātajiem finanšu instrumentiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Pēc tam, kad būsiet nospiedis pogu "ok" simbolu logā, Jūsu izvēlētais instruments tiks pievienots "Tirgus apskats" logam. Ja vēlies redzēt cenas grafiku kādam no izvēlētajiem instrumentiem, vienkārši noklikšķini ar kreiso peles taustiņu uz izvēlētā instrumenta un ievelc to graika laukā. No šīs vietas turpmāk varēsiet atvērt tirdzniecības biļeti (trading ticket). Lai to paveiktu:

  1. ar peles kreiso taustiņu noklikšķiniet uz grafika;
  2. dodieties uz "Tirdzniecība";
  3. izvēlieties "Jauns Rīkojums" vai nospiediet F9;
  4. atveroties tirdzniecības biļetei, jums būs iespēja ievadīt darījuma atvēršanas cenu, stop loss un take profit orderus, un tirdzniecības darījuma apjomu (lielumu).

Atruna: Šajā rakstā iekļauto finanšu instrumentu grafiki ir iekļauti informatīvam nolūkam un nav uzskatāmi par tirdzniecības ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot jebkuru no Admirals piedāvātajiem finanšu instrumentiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Lai sāktu Āzijas akciju indeksu tirdzniecību demo (mācību) vai reālajā kontā, Jums ir nepieciešama tirdzniecības programma. Lai bez maksas lejupielādētu tirdzniecības programmu, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera un veic programmas lejupielādi.

Pasaulē vadošā vairāku aktīvu platforma


 

Gadījumā, ja ir nepieciešama palīdzība MetaTrader tirdzniecības programmas uzstādīšanai, vienkārši noskaties zemāk atrodamo instrukciju vai apmeklē mūsu Youtube kanālu, kur atradīsi arī citu noderīgu informāciju.

Stratēģijas ieguldījumiem Āzijas akcijās un akciju indeksos

Stratēģijas izstrādei un tās izvēlei tāpat kā tirdzniecības plānam ir liela nozīme pirms sākt reālo tirdzniecību. Tas ir svarīgi ne tikai no risku vadības, bet arī no tirdzniecības procesa organizācijas viedokļa, jo viens no svarīgākajiem elementiem, lai būtu veiksmīgs finanšu instrumentu tirdzniecībā, ir paļauties uz iepriekš pārbaudītu plānu un sistēmu, nevis atvērt darījumus kas balstīti emocijās. Divi svarīgākie virzieni, kuros ir iespējams attīstīt savu stratēģiju ir:

Fundamentālā analīze pamatā balstās uz ekonomisko datu un kopējās situācijas, kā arī nākotnes ekonomiskās perspektīvas analīzi. Tas var ietver atsevišķas kompānijas peļņas un pārdošanas apjomu analīzi, konkrētu sektoru analīzi, ģeogrāfisko reģionu ekonomiskās attīstības prognozes, valsts vai reģiona makroekonomisko datu analīzi u.c.

Tehniskā analīze pamatā balstās uz cenas grafiku analīzi pievēršot uzmanību vēsturiskajai un esošajai cenas kustībai tirgū, paredzot arī palīglīdzekļu, kā piemēram, indikatoru izmantošanu.

Tāpat, lai palīdzētu pieņemt izvērtus lēmumus pirms reālo tirdzniecības darījumu atvēršanas, Admirals piedāvā bezmaksas Trading Central Technical Insight™ spraudni tavai MetaTrader 5 programmai, kas dod piekļuvi Jūsu izvēlētā finanšu instrumenta tehniskās analīzes rīkiem, piemēram, tehniskajai analīzei, jaunākajai tirgus informācijai, indikatoriem, tirgus signāliem u.c.

Apskatīsim, ko Trading Central piedāvā!

Ja neesi vēl ieguvis Trading Central spraudni savai Admirals MetaTrader 5 programmai, tad to var izdarīt vienkārši lejupielādējot uzlaboto MetaTrader 5 Supreme Edition versiju, noklikšķinot uz zemāk redzamā banera:

Ekskluzīvais MetaTrader Supreme Edition

Lejupielādē šo spraudni, kas būs teicams papildinājums tavai iecienītākajai tirdzniecības platformai!

 

Kad būsiet lejupielādējis Trading Central Technical Insight™, Jūs varēsiet piekļūt visiem tā piedāvātajiem rīkiem un indikatoriem. Vispirms atradīsim iepriekš izvēlēto Nikkei 225 akciju tirgus indeksu.

Ekrānšāviņš no Admirals piedāvātā MetaTrader 5 Supreme Edition Trading Central Technical Insight™ indikatora.

Pēc tam, kad būsiet noklikšķinājis uz izvēlnes "Index", pirmais instruments tirdzniecībai parādīsies Nikkei 225. Šis spraudnis treiderim piedāvā veikt automatizētu tehnisko analīzi izvēlētajam instrumentam. Jums būs iespēja izvēlēties starp īstermiņa tehnisko analīzi (no 2 līdz 6 nedēļām), vidējā termiņa (no 6 nedēļām līdz 9 mēnešiem) un ilgtermiņa analīzi, kas pārsniedz 9 mēnešus. Ja izvēlēsities īstermiņa automatizēto tehnisko analīzi, tad spraudnī tiks atvērts logs, kā norādīts zemāk redzamajā piemērā.

Ekrānšāviņš no Admirals piedāvātā MetaTrader 5 Supreme Edition Trading Central Technical Insight™.

Šajā piemērā ir redzams, ka izvēloties īstermiņa risinājumu, spraudnis automātiski Jums piedāvās papildināt tehnisko analīzi ar kādu no indikatoriem, piemēram, MACD, Stochastic, Commodity Channel Index u.c.

Trading Central Technical Insight™ spraudnis arī piedāvā noteikt esošos cenas kustības modeļus, dažādus palīg iestatījumus u.tt. Apvienojumā ar Jūsu pašu izvēlēto stratēģiju un tirdzniecības plānu, Trading Central Technical Insight™ var būt noderīgs palīgs, lai pieņemtu izlēmīgus un analītikā balstītus lēmumus.

Kāpēc ieguldīt Āzijas akcijās un akciju indeksos ar Admirals?

  • Mēs nodrošinām kontu aizsardzību un finansiālās garantijas;
  • Faktiskās tirgus kotācijas;
  • Tirdzniecība peles klikšķa attālumā;
  • Jūs izvēlēsities tirgot ar starptautiski atzīta un apbalvota brokeru uzņēmuma starpniecību, kas ir uzraudzīts no Austrālijas Vērtspapīru un ieguldījumu komisijas (ASIC), Kipras Vērtspapīru un biržas komisijas (CySEC), Apvienotās Karalistes Finanšu uzraudzības iestādes (FCA) un Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādes (EFSA);
  • Admirals klientiem ir piekļuve vairāk kā 8000 finanšu instrumentiem, iespēja izveidot pasīvo ienākumu investīciju portfeli veicot ieguldījumus reālajās uzņēmumu akcijās, dažādos sektoros, obligācijās un lielākajos pasaules indeksos ar biržā tirgotajiem fondiem (ETF) saņemot dividendes no ieguldījumiem akcijās vai fondu daļās;
  • Iespēja tirgot atvasināto finanšu instrumentu, piemēram, fjūčru, izejvielu, Forex valūtas pāru, kriptovalūtu, metālu, obligāciju, ETF, akciju un akciju indeksu cenas starpības līgumus (CFD);
  • Tiek atbalstīti visi tirdzniecības stili un stratēģijas: hedžēšana, skalpēšana, padomnieki (EA) – bez jebkādām tirdzniecības barjerām;
  • Nodrošinām bezmaksas mācību materiālus, kā arī attālinātos tiešsaistes vebinārus mūsu klientiem;
  • Plaša tirdzniecības kontu izvēle;
  • Vari tirgot finanšu instrumentus no sev ērtas viedierīces - PC, Mac, Web, Android un iOS;
  • Mums ir ofisi visā pasaulē, tāpēc esam vienmēr pieejami saviem klientiem jebkurā laikā un vietā.

Ja esi apguvis tirdzniecību demo kontā un saņēmis apliecinājumu tam, ka izveidotais tirdzniecības plāns spēj nest stabilu peļņu ilgtermiņā, tad iespējams ir pienācis laiks sākt fianšu instrumentu tirdzniecību reālajā tirdzniecības kontā. Lai sāktu tirdzniecību reālajā kontā, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera.

Atver reālo kontu

Veic reālo tirdzniecību un abonē treideru stratēģijas ar Copy Trading

 

Cita noderīga informācija

Par Admirals

Admirals ir vairākkārtējs starptautisku apbalvojumu ieguvējs, globāli regulēts Forex un CFD brokeris, kas piedāvā tirdzniecību ar vairāk kā 8000 finanšu instrumentiem, izmantojot pasaulē populārākās tirdzniecības platformas MetaTrader 4 un MetaTrader 5. Sāc tirgot jau šodien!

Atruna: Sniegtie dati satur papildu informāciju attiecībā uz analīzi, prognozēm vai citiem datiem vai informāciju (turpmāk "analīzi"), kas publiskota Admirals mājaslapā. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, lūdzu, ņemiet vērā, ka:

  1. Analītika publicēta tikai informatīviem mērķiem un nav uzskatāma par personīgu piedāvājumu, ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot kādu no finanšu instrumentiem.
  2. Jebkuru investīciju lēmumu klients veic pats. Admirals nav uzskatāms par atbildīgu jebkuru zaudējumu gadījumā, neskatoties uz to, vai lēmums ir vai nav balstīts uz analītiku.
  3. Jebkuru šādu analītiku sagatavo neatkarīgs analītiķis (turpmāk "Autors"), balstoties uz personīgo viedokli.
  4. Lai nodrošinātu klienta interešu aizstāvību, Admirals apstiprinājusi attiecīgas iekšējās procedūras, lai novērstu un pārvaldītu interešu konfliktus.
  5. Lai nodrošinātu analītikas avotu uzticamību, tiek izmantoti visi iespējamie saprātīgie līdzekļi, lai nodrošinātu, ka visi analītikas avoti ir uzticami un visa informācija ir pilnīga Admirals negarantē šādas analītikas pareizību vai pilnību. Jebkuri minētie skaitļi, saistīti ar pagātnes rezultātiem, un nav attiecināmi uz nākotnes rezultātiem.
  6. Analītikas rezultāti nav uztverami kā garantija no Admirals puses, ka klientam būtu jāgūst peļņa no šīm stratēģijām vai ar tām saistītie zaudējumi būtu ierobežoti.
  7. Jebkurš vēsturisks sniegums, kas norādīts šajā publikācijā, nav uzskatāms kā garantija no Admirals puses jebkādam nākotnes cenu kustībām tirgū. Finanšu instrumenta vērtība var gan pieaugt, gan sarukt un šīs vērtības saglabāšana netiek garantēta.

Finanšu instrumenti, kuru tirdzniecībā tiek izmantots kredītplecs (tajā skaitā cenu starpības līgumi) ir spekulatīvas dabas un var radīt gan peļņu, gan zaudējumus. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, aicinām konsultēties ar neatkarīgu finanšu padomnieku, lai pārliecinātos, ka izprotat saistītos riskus!

TOP RAKSTI
Kā ieguldīt banku sektora akcijās -> Soli pa solim
Centrālo banku straujā likmju paaugstināšana kopumā bija labas ziņas finanšu sektoram, tomēr tam ir bijuši negatīvi blakusefekti, piemēram, Silīcija ielejas bankas bankrots, kas daudziem atsauca atmiņā 2008. gada notikumus. Kādas perspektīvas sagaidāmas 2024. gadā? Kā atrast labākās banku se...
Ieguldījumi mākslīgā intelekta uzņēmumu akcijās
Konkurence mākslīgā intelekta jomā paliek aizvien lielāka, jo uzņēmumi un valstis aizvien aktīvāk fokusējas uz viedo tehnoloģiju un mašīnu izstrād un attīstību, ļaujot cilvekiem un tehnoloģijām aizvien ciešāk mijiedarboties vienam ar otru. Vai vēlies noskaidrot uzņemumus, kuriem patiesi būtu vēr...
Viss par ieguldījumiem Amazon akcijās
Amazon akciju cena pēdējo gadu laikā ir pieaugusi par vairāk nekā 1500%. Šajā rakstā mēs veiksim uzņēmuma un akciju cenas analīzi, lai noskaidrotu, kā ieguldīt Amazon akcijās pēc akciju dalīšanas 2024. gadā? ✺ 2023. gada pirmajā ceturksnī Amazon izdevās pārspēt gūto ienākumu prognozi;...
Skatīt visu