Viss par Airbus un ieguldījumiem Airbus akcijās

Admirals

Avio būves un avio pārvadājumu nozares bija starp tām, kuras sākoties Covid-19 epidemioloģiskajai krīzei pasaulē cieta visvairāk. Sabrūkot akciju tirgum, atsevišķas nozares spēja atgūties salīdzinoši ātri, bija tādas nozares, kuras ieguva no Covid-19 krīzes un spēja pārspēt visus vēsturiskos peļņas un akciju vērtības rekordus, tomēr ir arī nozares, kuras joprojām turpina ciest zaudējumus cenšoties "pārziemot" šo periodu, lai atkal sāktu pelnīt ekonomikai atgriežoties "normālā režīmā."

Saprotams, ka Airbus ir starp tām pēdējām kompānijām, kura no Covid-19 krīzes cieta visvairāk. Avio pārvadājumu un pieprasījuma pēc jauniem gaisa kuģiem kritums, būtiski iedragāja Airbus pārdošanas apjomus un apgrozījumu. Protams arī jaunu pasūtījumu īpatsvars ir būtiski samazinājies. Jā - ceļošanas ierobežojumi ir būtiski traucējuši uzņēmuma Airbus darbībai un bijis par iemeslu akciju vērtības kritumam, tomēr investori, kuri domā ilgtermiņā saprot, ka tieši šobrīd ir īstais laiks, lai iegādātos tieši krīzes skartāko sektoru akcijas. Airbus, kurš ir viens no diviem avio būves flagmaņiem pasaulē, ir uzskatāms par vienu no potenciālākajiem šajā kontekstā.

Lai iepazīstinātu lasītāju ar uzņēmumu Airbus un tā akcijām, šajā rakstā turpmāk apskatīsim šādas tēmas:

Kas ir Airbus?

Airbus ir viens no aviācijas un kosmosa industrijas pionieriem. Aptuveni 75% uzņēmuma apgrozījuma veido darījumi no komerciālo lidmašīnu pārdošanas un atlikušie 35 % no aizsardzības sistēmām un helikopteru pasūtījumiem. Airbus ir pasaulē otra lielākā gaisa kuģu būvniecības kompānija aiz amerikāņu Boeing.

Airbus var uzskatīt par vienu no Eiropas projekta veiksmes stāstiem, kura pirmsākumi ir meklējami Aukstā kara izskaņā, vairākām Eiropas valstīm apvienojot to aeronautikas un aerokosmiskās aizsardzības uzņēmumus. Konsolidācijas rezutātā tika izveidots uzņēmums EADS (European aeronautic defence and space company), kas 2014. gada janvārī kļuva par Airbus grupu un 2017. gada 1. janvārī par Airbus.

Uzziņai, Airbus akcija ir kotēta Parīzes biržā un ir daļa no Francijas CAC 40 akciju tirgus indeksa. Turpmāk apskatīsim, kā krīze ir ietekmējusi uzņēmuma akciju vērtību un kāpēc daudzi investori un privātie ieguldītāji ir izvēlējušies pirkt Airbus akcijas laikā, kad industrija piedzīvo vienu no smagākajām krīzēm tās pastāvēšanas vēsturē!

Bet pirms pievēršamies Airbus finanšu invertējumam un akciju cenas analīzei, aplūkosim, kā Covid-19 krīze ir ietekmējusi uzņēmumu. 

Airbus un Covid-19 krīze

Lai ierobežotu koronavīrusa pandēmijas apmērus un kontrolētu slimības izplatīšanos, valstu valdības visā pasaulē bija spiestas pieņemt cilvēku pārvietošanās un ceļošanas ierobežojumus. Pirmās nozares , kuras cieta no jaunajiem ierobežojumiem bija tūrisms, pārvadājumi, loģistika, viesnīcu bizness, izklaide, ēdināšana, aviācija un aviobūve.

Lieki piebilst, ka vieni no pirmajiem kuriem nācās izjust krīzes smagumu bija aviobūves uzņēmumi Boeing un Airbus, kuru akcijas piedzīvoja vienu no vēsturē lielākajiem vērtības kritumiem.

  • Starp Francijas CAC 40 indeksā iekļautajiem uzņēmumiem Airbus tika reģistrēts trešais lielākais akciju vērtības kritums 2020. gada pirmajā ceturksnī. Uzņēmuma akcijas vērtība samazinājās par -59.68%;
  • Laika periodā starp 2020. gada 24. februāri un 18. martu, Airbus akcijas vērtība zaudēja vairāk kā - 61%, attiecīgi CAC 40 indekss - 35%;

Svarīgi atzīmēt, ka Airbus akciju vērtības kritums nav saistīts ar paša uzņēmuma problēmām, bet gan bažām par COVID-19 krīzes ietekmi uz visu aviācijas un tūrisma nozari kopumā, kā arī neziņu par krīzes dziļumu un apmēriem! pašā sākumā.

  • Piemēram, Airbus lielākais konkurents Boeing, tajā pašā pārskata periodā no 2020. gada februāra līdz martam zaudēja 72% no savu akciju vērtības.

Ņemot vērā ceļošanas ierobežojumus, kas tika noteikti jau no gada sākuma, aviopārvadājumu kompānijas, kas ir Airbus lielākie klienti ir piedzīvojuši ievērojamu peļņas un apgrozījuma kritumu. Apstājoties jaunu lidaparātu iegādes pasūtījumiem, arī uzņēmuma apgrozījums un pārdošanas rādītāji ir būtiski kritušies.

No otras puses, var prognozēt, ka situācijai normalizējoties, Airbus ir potenciāls būt starp tiem uzņēmumiem, kuri no krīzes atkopsies strauji - to pašu var prognozēt attiecībā uz uzņēmuma akciju cenas pieaugumu, pēc smagā kritiena gada pirmajos mēnešos.

Airbus un Covid-19 krīzes ietekme uz akciju vērtību biržā

Airbus akciju cenas tehniskā analīze grafikā skaidri atspoguļo COVID-19 izraisītās krīzes sekas uz Airbus akciju vērtību. Vēl piektdien, 2020. gada 21. februārī, tirdzniecības sesijai noslēdzoties Airbus vienas akcijas cena tirgū bija 130.04 EUR, bet jau pirmdien, līdz ar pirmo saslimšanas gadījumu konstatēšanu Itālijā, situācija akciju tirgos radikāli mainījās.

Turpmāko četru nedēļu laikā Airbus akcijas vērtība turpināja lejupslīdi, līdz 2020. gada 18. martā tā sasniedza 48.14 EUR par vienu akciju. Tā bija zemākā reģistrētā cena, kopš 2016. gada jūlija. Airbus akcijas zaudēja trīs ar pusi gadu laikā uzkrāto vērtību, mazāk kā viena mēneša laikā.

Ja citu uzņēmumu akcijas pēc tirgus sabrukuma, 2020. gada otrā ceturkšņa sākumā sāka atkopties, tad Airbus akcijām atkopšanās periods bija pavisam nenozīmīgs un tās atkal noslīdēja līdz martā reģistrētajam līmenim.

Jāatzīmē, ka Airbus akciju vērtības pieaugums notika 2020. gada 29. aprīlī, dienā, kad tika publicēts uzņēmuma pirmā ceturkšņa finanšu pārskats. Vienlaikus investori un analītiķi jau bija rēķinājušies ar sliktiem rezultātiem, kas atspoguļojās tā brīža Airbus akcijas tirgus cenā.

Tik ilgi, kamēr Airbus akcijas vērtība tirgū turēsies virs 49.14 EUR atzīmes, mēs varam sagaidīt iespējamu cenas korekciju uz augšu, vidējā termiņā cenai sasniedzot nesen sasniegto cenas maksimumu 74.89 EUR par akciju. Ilgtermiņa investori, visticamāk, jau ir apsvēruši iespēju pirkt Airbus akcijas šobrīd!

Gadījumā, ja Airbus cena nokritīs zem iepriekš fiksētā cenas minimuma t.i. 48.145 EUR par vienu Airbus akciju, tad tas varētu būt signāls par cenas lejupslīdes turpināšanos. No šī līmeņa cena varētu nokrist līdz 2014. gada decembrī fiksētajam minimumam 39.64 EUR par vienu akciju un šī līmeņa tālāk līdz pat 35.42 EUR par akciju, kas bija 2006. gada martā fiksētais cenas maksimums.

Avots: Admirals MetaTrader 5 Supreme Edition, Airbus, D1 sveču cenas grafiks, datu diapazons no 2019. gada 1. janvāra līdz 2020. gada 7. maijam. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Airbus finanšu izvērtejums un akciju fundamentālā analīze

Viens no iemesliem, dēļ kā Airbus ir izveidojies par tik lielu un veiksmīgu uzņēmumu ir saistīts ar tās globālās ekspansijas stratēģiju. Uzņēmumam ir izdevies nostiprināt savu ietekmi tādos tirgos kā: Ķīna, Japāna , Eiropas Savienība un ASV.

Tieši pateicoties uzņēmuma komerciālo gaisa kuģu nodaļai, kas nodarbojas ar gaisa kuģu izstrādi, būvniecību un pārdošanu, uzņēmumam ir izdevies būtiski kāpināt pasūtījumu skaitu, īpaši A 300 sērijas gaisa kuģiem. Viens no veiksmīgākajiem produktiem šobrīd ir A320. Turklāt Airbus pozīcijas vēl vairāk palīdz nostiprināt tā lielākā konkurenta Boeing pēdējā laika nedienas ar jaunāko modeļu realizāciju tirgū. Daudzi investori uzskata šo kā vienu no argumentiem, lai pirktu Airbus akcijas šobrīd - laikā, kamēr Airbus lielākais konkurents zaudē pasūtījumus.

Pasūtījumu pieaugums uz Boeing neveiksmju rēķina ir tas, kas par spīti vairāku rūpnīcu slēgšanai ļauj Airbus turpināt tā pasūtījumu izpildi pat koronavīrusa krīzes laikā.

Atšķirībā no lielākā konkurenta Boeing - Airbus ir izvietojis montāžas rūpnīcas ļoti plašā ģeogrāfijā, kas to padara par internacionālu uzņēmumu ar ražotnēm Tulūzā (Francija), Hamburgā (Vācija), Seviļā (Spānija) Taindžinā (Ķīna) un ASV.

Vēl viena priekšrocība, kas raksturo Airbus ir saistīta ar tā akcionāru sastāvu. Vairākas valstis: Vācija, Spānija un Francija ir uzņēmuma Airbus akcionāri, kas dod zināmu drošības un stabilitātes sajūtu, īpaši krīzes apstākļos!

Avots: Airbus 2018 gada finanšu pārskats.

Kā redzams grafikā ausgtāk, Airbus apgrozījums no 2009. gada līdz 2017. gadam ir uzrādījis stabilu pieaugumu. Tiesa nelielu apgrozījuma lejupslīdi uzņēmums piedzīvoja 2018. gadā, kad tas nokrita par 4.5%.

2019. gadā Airbus sasniedza pārdošanas rekordu par kopumā 70.478 miljoniem EUR, kas bija kāpums par 10.62%, salīdzinot ar 2018. gadu. Kāpums lielā mērā bija skaidrojams ar lielākā konkurenta Boeing problēmām.

Kamēr valstu valdības pasaulē vēl cīnās, lai iegrožotu koronavīrusa tālāku izplatību, visticamāk, varam sagaidīt, ka avio būvniecības nozarē lejupslīde turpināsies (vismaz vidējā termiņā). Tomēr mirklī, kad tiks atcelti ierobežojumi starptautiskajiem gaisa pārvadājumiem, ir skaidrs, ka lidsabiedrībām būs tikai divas izvēles pie kā griesties savas gaisa flotes uzturēšanas un atjaunošanas nolūkā.

Tik ilgi, kamēr Boeing nebūs atrisinājis sava jaunākā modeļa 737 MAX imobilaizera problēmas (tiek prognozēts, kas tas varētu aizņemt visu 2020. gadu), Airbus ir lieliska iespēja izmantot situāciju, lai palielinātu savu gaisa kuģu pasūtījumu skaitu.

Turklāt ņemot vērā, ka Airbus ir Eiropai stratēģiski svarīgs uzņēmums, lai ātrāk atgūtos no krīzes, tas iespējams nepieciešamības gadījumā varētu saņemt palīdzību no Eiropas Savienības vai tās dalībvalstīm Francijas, Vācijas un Spānijas. Tieši šis drošības spilvens ir tas, kas Airbus atšķir no tā konkurentiem un daudziem investoriem liek nosvērties par labu pirkt Airbus akcijas šobrīd, laikā, kad akciju cena tirgū ir ļoti pievilcīga.

Bet tagad gan apskatīsim, kā Airbus ir veicies 2020. gadā.

Airbus finanšu analīze pa ceturkšņiem

Airbus 2020. gada 1. ceturkšņa finanšu pārskata analīze

Līdz ar koronavīrusa pandēmijas sākšanos pasaulē un valstu valdību uzliktajiem ierobežojumiem tās mazināšanā, 2020. gada pirmajā ceturksnī samazinoties pieprasījumam tirgū, Airbus civilo lidmašīnu tirdzniecības apjomi samazinājās par 80%.

Paziņojumā uzņēmums norādīja, ka pēc veiksmīga gada sākuma, situācija krasi izmainījās turpmākajos mēnešos, līdz ar koronavīrusa nekontrolēto izplatīšanos pasaulē un valdību uzliktajiem ierobežojumiem tā iegrožošanai.

"Mēs šobrīd atrodamies visnopietnākās un dziļākās krīzes epicentrā, kādu kosmiskā un aviācijas nozare jebkad piedzīvojusi." Tā situāciju komentēja Airbus izpilddirektors Guillaume Faury.

Lai nodrošinātu Airbus normālu darbību, uzņēmums šobrīd ir izvēlējies samazināt komerciālo gaisa kuģu ražošanas apjomus un pārskatīt Airbus ilgtermiņa izmaksu struktūru.

"Mums kā industrijai ir jāstrādā kopā, lai atgrieztu pasažieru uzticību gaisa satiksmei un pārvadājumiem kopumā:" sacīja Guillaume Faury piebilstot, ka "mēs šobrīd darām visu iespējamo, lai nodrošinātu biznesa nepārtrauktību."

Airbus vadība atklāja, ka uzņēmums 2020. gada pirmajā ceturksnī ir piegādājis 122 jaunas lidmašīnas, kas ir par 40 mazāk kā attiecīgajā laika periodā pērn. Turklāt no 122 lidmašīnām 60 nebija izdevies piegādāt, valdību uzlikto ceļošanas ierobežojumu dēļ.

Komerciālo lidmašīnu piegādes apjomi 2020. gada pirmajā ceturksnī samazinājās par 22%, līdz 7.5 miljardiem EUR un sektora kopējā peļņa ir samazinājusies par kopumā 82%, sasniedzot 57 miljonus EUR. Savukārt EBIT ieņēmumi šajā pārskata periodā bija 191 miljons EUR, kas ir par 59% mazāk kā attiecīgajā laika periodā pērn.

Uzņēmums plāno gūt papildus 33 miljonus EUR no A380 programmas slēgšanas.

Kopējā brīvās naudas plūsma 2020. gada pirmajā ceturksnī bija -8 miljardi EUR, kas ir gandrīz divas reizes vairāk kā iepriekšējā gadā t.i. - 4.3 miljardi EUR, no kuriem 3.6 miljardi EUR ir soda naudas, kas uzņēmumam bija jāmaksā par iesaistīšanos koruptīvos darījumos.

Airbus kopējais koriģētais EBIT par 2020. gada pirmo ceturksni samazinājās gandrīz uz pusi, līdz 281 miljonam EUR. Uzņēmuma zaudējumi šogad bija 481 miljoni EUR, salīdzinājumā ar 2019. gada pirmā ceturkšņa peļņu 40 miljonu EUR apmērā.

Tāpat Airbus paziņoja, ka tas patlaban koncentrējas uz pasākumiem, lai ierobežotu naudas aizplūšanu. Ar uzņēmuma veiktajiem pasākumiem ir plānots samazināt kapitāla tēriņus par 700 miljoniem EUR uz šo brīdi un sasniegt 1.9 miljardus EUR visa 2020. gada periodā.

Dēļ koronavīrusa, priekš Aribus 2020. gada sākums ir bijis sarežģīts tomēr sagaidāms, ka pandēmijai mazinoties un valstu valdībām atceļot uzliktos ierobežojumus, uzņēmums spēs atkal atgriezties uz izaugsmes ceļa. Tieši šī iemesla dēļ daudzi ilgtermiņa investori jau ir izmantojuši iespēju, lai pirktu Airbus akcijas un nopelnītu ne tikai uz dividendēm, bet arī akciju vērtības pieauguma vidējā termiņā un ilgtermiņā.

Lai uzzinātu vairāk par makroekonomisko datu un uzņēmumu finanšu pārskatu analīzi, izlasiet Admirals sagatavoto materiālu par ekonomisko ziņu un uzņēmumu finanšu pārskata kalendāru.

Kāpēc pirkt Airbus akcijas un to cenas starpības līgumus (CFD) ar Admirals

Treideri kas uzskata, ka Airbus akciju vērtība turpinās samazināties var atvērt īsās pārdošanas darījumus ar Airbus akciju CFD. Kā jau minējām iepriekš, avio nozare ir viena no visjutīgākajām attiecībā uz COVID-19 ierobežojumiem, tāpēc nav izslēgts, ka akciju vērtība arī turpmāk varētu samazināties, ja pandēmija nemazināsies.

Pastāvot varbūtībai par Airbus akciju vērtības kritumus īstermiņā, pirms ilgtermiņa cenas korekcijas tirgū, daudzi treideri varētu vēlēties izmantot tirgus sniegtās iespējas un nopelnīt uz Airbus akciju vērtības kritumu.

Lai atvērtu pārdošanas darījumus ar Airbus akcijām, Jums ir nepieciešama piekļuve akciju cenas starpības līgumiem (CFD). Piemērotākais konts, lai to izdarītu ir Trade.MT5. Ar šī konta palīdzību jūs varēsiet gan pirkt Airbus akciju cenas starpības līgumus, gan pārdot nopelnot uz bāzes aktīva cenas izmaiņām tirgū.

Lai varētu turpināt sekot līdzi Airbus un citu uzņēmumu akciju izmaiņām tirgū, variet atvērt bezmaksas demo kontu, kas būs lielisks palīgs gan iesācējiem, gan tiem, kas vēlas pārbaudīt sava tirdzniecības plāna un stratēģijas veiktspēju reālos tirgus apstākļos, neriskējot ar saviem līdzekļiem. Lai atvērtu bezmaksas demo kontu Admirals, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera!

Tirgo bezriska demo kontā

Praktizē tirdzniecību ar virtuālajiem līdzekļiem

 

Kā atvērt akciju tirdzniecības darījumu ar Airbus Admirals tirdzniecības programmās

Lai veiktu ilgtermiņa investīcijas Airbus akcijās, ir svarīgi atrast uzticamu un drošu tiešsaistes brokeri, piemēram, Admirals UK Ltd, kas piedāvā Airbus akciju cenas starpības līgumus (CFD) un reālās uzņēmuma akcijas ar iespēju saņemt dividendes no ieguldītā. Nākamais solis ir atvērt tirdzniecības kontu un lejupielādēt tirdzniecības programmu, piemēram, MetaTrader 5 (MT5). Pēc tam savā tirdzniecības programmā atrast Airbus akcijas un pievienot tās savam tirgojamo instrumentu sarakstam. Pēc tam, kad tas tiks paveikts, varēsiet sākt pirkt Airbus akcijas!

Kā iegādāties Airbus akcijas Admirals tirdzniecības programmās

Lai to paveiktu, vienkārši sekojiet līdzi šiem soļiem.

  1. atveriet savu MetaTrader 5 tirdzniecības programmu un veiciet autorizāciju;
  2. dodieties uz sadaļu "Skatīt" galvenajā izvēlnē lapas augšā un noklikšķiniet uz "Tirgus apskats" vai izmantojiet taustiņu kombināciju Ctrl + M;
  3. "Tirgus apskats" logā noklikšķiniet uz jebkura Simbola ar peles labo pogu, un izvēlēties simboli. Variet arī izmantot taustiņu kombināciju Ctrl + U;
  4. "Simboli" loga meklēšanas sadaļā ierakstiet Airbus vai tā abreviatūru #AIR;
  5. uzklikšķiniet uz atrastā Simbola un dodieties uz sadaļu "Rādīt Simbolu";
  6. kad tas tiks izdarīts, Airbus akcijas tiks pievienotas Jūsu "Tirgus apskats" sarakstam;
  7. ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Airbus simbola "Tirgus apskats" logā un izvēlieties "Jauns rīkojums";
  8. šajā logā Jūs variet izvēlēties darījuma apjomu, stop loss un take profit līmeņus.
  9. kad visi obligātie parametri tiks aizpildīti, noklikšķiniet uz pirkt, lai atvērtu pirkšanas darījumu ar Airbus akcijām.

Lai atvērtu pirkšanas vai pārdošanas darījumus ar Airbus akcijām, vienkārši sekojiet līdzi šīm, tekstā atrodamajām norādēm!

Atverot tirdzniecības kontu un lejupielādējot tirdzniecības programmu Jūs varēsiet:

  • Sekot līdzi Airbus akciju vērtības izmaiņām reāllaikā;
  • analizēt Airbus akciju vērtības izmaiņas un izmantot analītikas rīkus;
  • atvērt tirdzniecības darījumus ar Airbus akcijām;
  • atvērt tirdzniecības darījumus abos virzienos un gūstot peļņu pie augošas un krītošas akciju vērtības tirgū;
  • pārvaldīt savu tirdzniecības kontu un veiktos darījumus tiešsaistē un Jums ērtā viedierīcē;
  • slēgt darījumus pēc vajadzības.

Kā atvērt pārdošanas darījumu ar Airbus akcijām Admirals tirdzniecības programmās

Tirgojot cenas starpības līgumus (CFD) Trade.MT5 kontā, Jūs varēsiet iegūt priekšrocības atverot gan īsās (pārdošanas), gan garās (pirkšanas) pozīcijas. Tirdzniecība abos virzienos ļaus nopelnīt neatkarīgi no tā vai akciju vērtība tirgū pieaugs vai kritīsies.

  1. atveriet savu MetaTrader 5 tirdzniecības programmu un veiciet autorizāciju;
  2. dodieties uz sadaļu "Skatīt" galvenajā izvēlnē lapas augšā un noklikšķiniet uz "Tirgus apskats" vai izmantojiet taustiņu kombināciju Ctrl + M;
  3. "Tirgus apskats" logā noklikšķiniet uz jebkura Simbola ar peles labo pogu, un izvēlēties simboli. Variet arī izmantot taustiņu kombināciju Ctrl + U;
  4. "Simboli" loga meklēšanas sadaļā ierakstiet Airbus vai tā abreviatūru #AIR;
  5. uzklikšķiniet uz atrastā Simbola un dodieties uz sadaļu "Rādīt Simbolu";
  6. kad tas tiks izdarīts, Airbus akcijas tiks pievienotas Jūsu "Tirgus apskats" sarakstam;
  7. ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Airbus simbola "Tirgus apskats" logā un izvēlieties "Jauns rīkojums";
  8. šajā logā Jūs variet izvēlēties darījuma apjomu, stop loss un take profit līmeņus.
  9. kad visi obligātie parametri tiks aizpildīti, noklikšķiniet uz pārdot, lai atvērtu pārdošanas darījumu ar Airbus akcijām. Atcerieties, ka CFD arī ļauj pirkt Airbus akcijas!

Atverot pārdošanas darījumu Jums būs iespēja nopelnīt uz Airbus akciju vērtības samazinājuma Savukārt pērkot Airbus akcijas, varēsiet nopelnīt akciju vērtībai pieaugot!

Kāpēc izvēlēties Admirals Airbus akciju iegādei un tirdzniecībai?

Admirals ir labākais partneris galvenā ASV akciju indeksa S&P 500 tirdzniecībai, šeit daži no iemesliem, lai izvēlētos mūs.

  • mēs nodrošinām kontu aizsardzību un finansiālās garantijas;
  • jūs izvēlēsities tirgot ar starptautiski atzīta brokeru uzņēmuma starpniecību, kas ir uzraudzīts no Austrālijas Vērtspapīru un ieguldījumu komisijas (ASIC), Kipras Vērtspapīru un biržas komisijas (CySEC), Apvienotās Karalistes Finanšu uzraudzības iestādes (FCA) un Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādes (EFSA);
  • Admirals piedāvā konkurētspējīgus spredus: Jums būs iespēja tirgot S&P 500 akciju indeksu ar tipisko spredu 0.4 punkti;
  • Admirals klientiem ir pieejams plašs tirgojamo finanšu instrumentu klāsts. Mēs piedāvājam reālās akcijas un biržā tirgotos fondus (ETF) kā arī akciju, indeksu, preču un izejvielu, Forex, kriptovalūtu un metālu cenasstarpības līgumus (CFD);
  • Admirals piedāvā labākās tirdzniecības programmas, kuras varēsiet lietot jebkurā jums ērtā ierīcē neatkarīgi no atrašanās vietas;
  • varēsi tirgot finanšu instrumentus no sev ērtas ierīces - PC, Mac, Web, Android un iOS;
  • Admirals klientiem ir pieejams kredīplecs līdz pat 1:500 - klientiem ar statusu "profesionāls klients" un 1:30 klientiem ar statusu "privāts klients";
  • Nodrošinām ātru darījumu izpildi.

Admiram Markets saviem klientiem piedāvā reālo Airbus akciju iegādi Invest.MT5 kontos. Ja meklē vidēja un ilgtermiņa investīciju iespējas, kā arī vēlies saņemt dividendes no akciju iegādes un to turēšanas savā investīciju portfelī, tad Invest.MT5 konts ir domāts tieši Tev. Lai atvērtu investīciju kontu, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera!

Ieguldi pasaulē populārākajos instrumentos

Tūkstošiem akciju un ETF rokas stiepiena attālumā

 

Cita noderīga informācija

Par Admirals

Admirals ir vairākkārtējs starptautisku apbalvojumu ieguvējs, globāli regulēts Forex un CFD brokeris, kas piedāvā tirdzniecību ar vairāk, kā 8000 finanšu instrumentiem izmantojot pasaulē populārākās tirdzniecības platformas MetaTrader 4 un MetaTrader 5. Sāc tirgot jau šodien!

Atruna: Sniegtie dati satur papildu informāciju attiecībā uz analīzi, prognozēm vai citiem datiem vai informāciju (turpmāk "analīzi"), kas publiskota Admirals mājaslapā. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, lūdzu, ņemiet vērā, ka:

  1. Analītika publicēta tikai informatīviem mērķiem un nav uzskatāma par personīgu piedāvājumu, ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot kādu no finanšu instrumentiem.
  2. Jebkuru investīciju lēmumu klients veic pats. Admirals nav uzskatāms par atbildīgu jebkuru zaudējumu gadījumā, neskatoties uz to, vai lēmums ir vai nav balstīts uz analītiku.
  3. Jebkuru šādu analītiku sagatavo neatkarīgs analītiķis (turpmāk "Autors"), balstoties uz personīgo viedokli.
  4. Lai nodrošinātu klienta interešu aizstāvību, Admirals apstiprinājusi attiecīgas iekšējās procedūras, lai novērstu un pārvaldītu interešu konfliktus.
  5. Lai nodrošinātu analītikas avotu uzticamību, tiek izmantoti visi iespējamie saprātīgie līdzekļi, lai nodrošinātu, ka visi analītikas avoti ir uzticami un visa informācija ir pilnīga, Admirals negarantē šādas analītikas pareizību vai pilnību. Jebkuri minētie skaitļi, saistīti ar pagātnes rezultātiem, un nav attiecināmi uz nākotnes rezultātiem.
  6. Analītikas rezultāti nav uztverami kā garantija no Admirals puses, ka klientam būtu jāgūst peļņa no šīm stratēģijām vai ar tām saistītie zaudējumi būtu ierobežoti.
  7. Jebkurš vēsturisks sniegums, kas norādīts šajā publikācijā, nav uzskatāms kā garantija no Admirals puses jebkādam nākotnes cenu kustībām tirgū. Finanšu instrumenta vērtība var gan pieaugt, gan sarukt un šīs vērtības saglabāšana netiek garantēta.
  8. Analītikā iekļautās prognozes var tikt pakļautas papildus maksai, nodokļiem vai citām izmaksām, atkarībā no publikācijas. Admirals sniegto pakalpojumu izcenojumi ir publiski pieejami Admirals mājaslapā

Finanšu instrumenti, kuru tirdzniecībā tiek izmantots kredītplecs (tajā skaitā cenu starpības līgumi) ir spekulatīvas dabas un var radīt gan peļņu, gan zaudējumus. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, aicinām konsultēties ar neatkarīgu finanšu padomnieku, lai pārliecinātos, ka izprotat saistītos riskus!

TOP RAKSTI
Kā iegādāties un ieguldīt Coca-Cola akcijās 2024. gadā?
Vai ir vērts apsvērt Coca Cola akciju iegādi un investīcijas uzņēmumā 2024. gadā? Līdz šim pasaulē vadošais bezalkoholisko dzērienu ražošanas uzņēmums ne tikai gūst ievērojamus ienākumus, bet arī vairākus gadu desmitus izmaksā gana pievilcīgas dividendes, tās katru gadu palielinot. Noskaidro...
Viss par ieguldījumiem Amazon akcijās
Amazon akciju cena pēdējo gadu laikā ir pieaugusi par vairāk nekā 1500%. Šajā rakstā mēs veiksim uzņēmuma un akciju cenas analīzi, lai noskaidrotu, kā ieguldīt Amazon akcijās pēc akciju dalīšanas 2024. gadā? ✺ 2023. gada pirmajā ceturksnī Amazon izdevās pārspēt gūto ienākumu prognozi;...
Kā ieguldīt banku sektora akcijās -> Soli pa solim
Centrālo banku straujā likmju paaugstināšana kopumā bija labas ziņas finanšu sektoram, tomēr tam ir bijuši negatīvi blakusefekti, piemēram, Silīcija ielejas bankas bankrots, kas daudziem atsauca atmiņā 2008. gada notikumus. Kādas perspektīvas sagaidāmas 2024. gadā? Kā atrast labākās banku se...
Skatīt visu